9.12.19

"Θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα"...

BINTEO...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε κάλεσμα ενότητας και συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα αδιαμεσολάβητη σχέση με την κοινωνία σήμερα έχουμε ανάγκη από μια νέα αριστερά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο...
Αλέξης Τσίπρας.

«Επιχειρούμε να μετασχηματίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μαζικό, ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα το οποίο να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής παράταξης στον τόπο μας. Έχουμε κάνει σημαντικά και θαρραλέα βήματα. Προχωρήσαμε στην ΚΕΑ και εγκρίναμε τη νέα διακήρυξη και με ανοιχτό δημοκρατικό κάλεσμα ένταξης στις γραμμές μας ξεκινήσαμε μια μεγάλη πορεία προς τους πολίτες, ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα αδιαμεσολάβητη σχέση με την κοινωνία σήμερα έχουμε ανάγκη από μια νέα αριστερά», σημείωσε, τονίζοντας ότι:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα εν κινήσει», κάνοντας μία αναδρομή στην παραδοσιακή αριστερά, το ΕΑΜικό παρελθόν, τον αντιδικτατορικό αγώνα. Στιγμές που ανέδειξαν τα ζητήματα της ανεξαρτησίας, της Δημοκρατίας και των κοινωνικών κινημάτων ενάντια στο κράτος της δεξιάς.

«Καλλιέργησαν το στόχο και το όνειρο μιας νέας Ελλάδας που είχαν όπως πίστευαν την δυνατότητα να οργανώσει το προοδευτικό της μέλλον», όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Caravel...





Δεν υπάρχουν σχόλια: