31.12.19

Κατά τον Καλλιάνο φταίνε οι οδηγοί...

Έχουν ένα μαγικό τρόπο στη Νέα Δημοκρατία να μετατοπίζουν την ευθύνη ώστε με τη συνδρομή και των φιλικών ΜΜΕ να βγαίνουν λάδι σε κάθε τραγική αστοχία τους, αλλά αυτή τη φορά ο Γιάννης Καλλιάνος έδωσε ρεσιτάλ...

Αφού οι... «αρμόδιοι φορείς» πέταξαν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι, μετά και την... εντολή Μητσοτάκη να...
διερευνηθούν οι υπεύθυνοι για την ταλαιπωρία των οδηγών στην Εθνική Οδό, ήρθε ο Καλλιάνος να ταράξει τα νερά μέσω facebook.

«Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων.

Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!

Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο να κάνουν οι Μετεωρολόγοι;

Κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται τώρα εκεί αλλά θα έπρεπε να είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τους τα δελτία καιρού! Τώρα πια είναι αργά...».

Κατά τον Καλλιάνο λοιπόν ευθύνονται οι οδηγοί για την ταλαιπωρία που υπέστησαν. Το ότι πληρώνουν κάθε 5 χλμ διόδια για να έχουν τη στοιχειώδη απαίτηση να είναι ανοικτός ο δρόμος ή το ότι περιμένουν από το κράτος να κάνει τα βασικά για να τον κρατήσει ανοικτό, είναι λεπτομέρεια. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που έπρεπε να φύγουν για τις γιορτές ή έπρεπε να έρθουν στην Αθήνα για να ναι κοντά με τους συγγενείς τους, είναι κι αυτό λεπτομέρεια.

Κύριε μετεωρολόγε-βουλευτή, δεν ξεκινάμε με δεδομένο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι για λύπηση και με τα πρώτα χιόνια παραλύει η χώρα. 

Ξεκινάμε με την απαίτηση να λειτουργεί για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες, πόσω μάλλον όταν - όπως ο ίδιος λέτε - οι φορείς γνωρίζουν εδώ και μέρες για το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Σε περίπτωση που κάτι σας διαφεύγει...



Δεν υπάρχουν σχόλια: