5.12.19

Χρειαζόμαστε όραμα ελληνικό, ανθρωποκεντρικό, σοσιαλιστικό...

Την …εμμονή του στην ανάγκη ο χώρος του να μιλήσει πολιτικά στον κόσμο, εξήγησε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Δεν μπορείς σε μία χώρα σαν την Ελλάδα που είναι ποτισμένη στη Δημοκρατία, που ο κόσμος έχει ευαισθησίες κοινωνικές, σε μία χώρα που –για να λέμε και τα θετικά μας- έκανε πέρα την Χρυσή Αυγή, στάθηκε δίπλα στους μετανάστες και στους πρόσφυγες που...
ήρθαν στην Ελλάδα και στην Αθήνα, στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που υπέφεραν περισσότερο από την κρίση, δεν μπορείς σε αυτούς τους ανθρώπους να λες ότι η μόνη λύση στην πολιτική τους πραγματικότητα είναι ένα νεοφιλελεύθερο μοντέλο που απλώς ακολουθεί τι λέει το χριστιανοδημοκρατικό κόμμα στη Γερμανία», είπε μιλώντας στον Αθήνα 984. 

«Πρέπει να δώσουμε ένα άλλο όραμα», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι είμαστε μία χώρα με τεράστιες ευαισθησίες και δεν μπορούμε να τις ισοπεδώνουμε στο όνομα της Οικονομίας, κάτι που κάνουμε πάντως συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Συνδέοντας δε αυτή την πραγματικότητα με το κόμμα του, υποστήριξε ότι σήμερα ο χώρος της Κεντροαριστεράς έχει τόσο την ευκαιρία όσο και την υποχρέωση να εκφράσει κάτι διαφορετικό, προσδιορίζοντάς το σε «ένα όραμα ελληνικό, ανθρωποκεντρικό, σοσιαλιστικό»…..

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: