4.12.19

Πόσο... κοντά στην Ηρώδου Αττικού είναι ο Αβραμόπουλος;...

Πριν καν κλείσει... 48 ώρες μακριά από το πρώην γραφείο του στο Μέγαρο Μπερλεμόν των Βρυξελλών, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος φαίνεται πως...

«ψάχνεται» για νέο ρόλο. Κι αν δεν «ψάχνεται» ο ίδιος, τότε μάλλον κάποιοι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί φίλοι του το κάνουν για λογαριασμό του.

Χθες, λοιπόν, εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ τα πρώτα σενάρια που αφορούν στο όνομα του απελθόντος επιτρόπου της Ελλάδας στην Ε.Ε., με ρεπορτάζ τα οποία ήθελαν να αυξάνονται οι πιθανότητες να προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο αρκάς πολιτικός. Βεβαίως, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι αυτή τη στιγμή, στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη επικρατεί το δίλημμα για επανεκλογή Παυλόπουλου ή για ανάδειξη ενός Προέδρου από την Κεντροαριστερά.

Εξάλλου, μιλώντας στη Βουλή κατά την τελική φάση της συνταγματικής αναθεώρησης, ο πρωθυπουργός είχε αναλάβει την πολιτική δέσμευση να προτείνει για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα ένα πρόσωπο που θα συγκεντρώνει ευρύτερες συναινέσεις. Άρα, είτε θα πρόκειται για τον Προκόπη Παυλόπουλο που θα υπερψηφιστεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε για πρόσωπο από την Κεντροαριστερά, ώστε να στηριχθεί και από τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Κοινώς, τα περιθώρια για την πολιτική επαναφορά του Δημήτρη Αβραμόπουλου είναι εξαιρετικά στενά και, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η φορά που ο ίδιος έφτασε πλησιέστερα στην Ηρώδου Αττικού, θα αποδειχθεί πως δεν ήταν επί Μητσοτάκη, αλλά... επί Τσίπρα...

Πηγή: matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: