18.12.19

«Αποκλειστικά υπεύθυνοι Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης...

...για τις ατελείωτες αστυνομικές αυθαιρεσίες σε βάρος πολιτών»... 

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης για τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι και τις καταγγελίες για περιστατικά αυθαιρεσίας σε βάρος πολιτών.

Μάλιστα η...
αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει προσωπικά τους κκ Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Μετά τις καταγγελίες για ξεγύμνωμα 20χρονης φοιτήτριας στη μέση της Πατησίων από άνδρες των ΜΑΤ, ο κ. Χρυσοχοΐδης σήμερα απολαμβάνει ακόμα μία επιτυχία του. Γυναίκα καταγγέλλει επώνυμα πως χτύπησαν και προσήγαγαν μέσα στο σπίτι τους τον σύζυγο και τους γιους της, επειδή τόλμησαν να ζητήσουν εισαγγελική παραγγελία από άνδρες των ΜΑΤ για να τους επιτρέψουν την είσοδο. Την ίδια στιγμή, η εικόνα πολίτη δεμένου πισθάγκωνα σε ταράτσα πολυκατοικίας και με κουκούλα στο κεφάλι, θυμίζει στρατιωτική επιχείρηση σε χώρες εμπόλεμης ζώνης».

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ατελείωτες αστυνομικές αυθαιρεσίες σε βάρος πολιτών και κυρίως της νεολαίας, αφού αυτοί τους επιτρέπουν να λειτουργούν "με λυμένα τα χέρια". Το δόγμα "νόμος και τάξη" που ξεδιπλώνουν ουδεμία σχέση έχει με την ασφάλεια των πολιτών. 

Το μόνο που εξυπηρετεί αυτός ο ολισθηρός κατήφορος είναι να λειτουργήσει ως αντιπερισπασμός στις παλινωδίες της κυβέρνησης. Και τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι παραβιάζει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και να διαταράσσει την κοινωνική συνοχή και ειρήνη»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: