12.12.19

Μπαράζ επιθέσεων στην Αττική...



ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, με στόχο την πολυκατοικία όπου διαμένει αστυνομικός συντάκτης στην Καλογρέζα, στο ΙΧ προϊσταμένου των φυλακών Κορυδαλλού στο...
Χαλάνδρι και στην καφετέρια που ανήκει στην οικογένεια στελέχους της ΝΔ στην Κηφισιά.

Όπως έγινε γνωστό, στην πολυκατοικία που διαμένει ο αστυνομικός συντάκτης, Θεοδόσης Πάνου, οι άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από δυναμίτιδα.

Να σημειωθεί πως επίθεση σημειώθηκε και σε βάρος του προϊσταμένου της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού αλλά και εμπρηστική επίθεση σε βάρος της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού.

Σε σχέση με το χτύπημα αυτό ο Πρόεδρος Σωματείου Εξωτερικών Φρουρών Κορυδαλλού, Γιώργος Στιβακτάκης τόνισε στο «Εκτός Γραμμής» στον Alpha πως «δεν πρόκειται για εμπρησμό, πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό που έρχεται λίγες μέρες μετά την επίθεση σε βάρος της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού. Είναι προφανές ότι κάποιοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον χώρο. Στόχος ήταν ο διοικητής, ο οποίος είναι στον Κορυδαλλό τους τελευταίους 7 μήνες.

Με την έλευση του συγκεκριμένου αξιωματικού της αστυνομίας, ο οποίος ηγείται της εξωτερικής φρουράς και έχει αναλάβει τα εξωτερικά θεωρεία, ο έλεγχος για το τι εισάγεται στο κατάστημα έχει γίνει πιο αυστηρός. Οι απειλές που δεχόμαστε είναι μήνες τώρα, γιατί προφανώς έχουν πειραχτεί κάποια κυκλώματα».

Στόχος επίθεσης και το καφέ του Νίκου Ρωμανού της ΝΔ

Παράλληλα, άγνωστοι τοποθέτησαν στις 1:40 γκαζάκια στο καφέ Zillions που ανήκει στην οικογένεια του διευθυντή του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού, προκαλώντας υλικές ζημιές...



newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: