5.12.19

Η χρηστή διακυβέρνηση των κολλητών...


Οι Έλληνες από τις 8 Ιουλίου του 2019 μπορούν ξανά να ονειρεύονται, όπως μας είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η χώρα μετά τη μακρόσυρτη αριστερή παρένθεση ξαναμπήκε από...
τις 8 Ιουλίου του 2019 «στον δρόμο της χρηστής διακυβέρνησης», όπως δήλωσε πομπωδώς στο συνέδριο της Ν.Δ. ο επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Αμφιβάλλετε; Κακώς. Κάκιστα.

Είναι προφανές ότι είστε ιδεοληπτικός. Μην το αφήσετε να εξελιχθεί, να το κοιτάξετε, γιατί μπορεί να σας βγάλει αυτοκτονικές τάσεις. Η κυβέρνηση προσφέρει με τις επιλογές της άφθονες αποδείξεις που επιβεβαιώνουν τις παραπάνω σεμνές και ταπεινές εκτιμήσεις:

● Τοποθετείς στις διοικήσεις των νοσοκομείων τη σάρα, τη μάρα και το κακό κομματικό συναπάντημα, σε ξεφωνίζουν ακόμη και τα δικά σου μέσα ενημέρωσης, ζητούν να επανορθώσεις γιατί εκτίθεσαι και εσύ, ως πρύτανης της αριστείας, και εκθέτεις και αυτά που σε στηρίζουν... ανιδιοτελώς με νύχια και με δόντια, αλλά εσύ σφυρίζεις αδιάφορα. Το μόνο που βρίσκεις να πεις είναι ότι έγιναν μερικές αστοχίες και συνεχίζεις ακάθεκτος σαν να μη συνέβη κάτι σοβαρό. Πρώτη ξεφτίλα.

● Ενας υφυπουργός σου συλλαμβάνεται ψευδόμενος. Δηλώνει στο βιογραφικό του ότι διαθέτει επιστημονικό εφόδιο, το οποίο όμως δεν διαθέτει, όπως βεβαιώνει το γνωστό αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κολου(ά)μπια.

Ουπς, λάθος παραδέχεται ο ίδιος, δεν κατάλαβα τι έκανα, μπερδεύτηκα, άλλο εννοούσα, άλλο έγραψα, δεν θα το ξανακάνω. Η αντιπολίτευση ζητάει την απομάκρυνσή του, αλλά εσύ πέρα βρέχει. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον καλύπτει πλήρως, δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς γιατί τον χρειάζεται το κόμμα προκειμένου να επηρεάσει τους ομογενείς στις ΗΠΑ που θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Η ζωή συνεχίζεται σαν να μη συνέβη κάτι σοβαρό. Δεύτερη ξεφτίλα....

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Τάσου Παππά, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: