7.12.19

Νέα ανατροπή με την πρεμιέρα του Mega....


Η απόκτηση της ταινιοθήκης του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη άλλαξε το τηλεοπτικό σκηνικό.

Ο...
πρόεδρος του Ολυμπιακού απέκτησε εκτός από τον «θησαυρό» του καναλιού, το σήμα και το όνομά του. Έτσι ενώ μέχρι τον Νοέμβριο το τηλεοπτικό κοινό περίμενε το One να βγει στις οθόνες μας, τελικά θα δούμε και πάλι το Mega.

Ενάμιση χρόνο μετά το κλείσιμό του το «Μεγάλο Κανάλι» θα είναι και πάλι στις επάλξεις. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά το κανάλι ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020 χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί οριστική ημερομηνία.

Όπως φαίνεται όμως η μεγάλη μέρα για το νέο Mega θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νομικά κολλήματα που υπάρχουν με τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος μετά τον πλειστηριασμό είναι αρκετά. Κάπως έτσι η διαδικασία επαναφοράς του καναλιού θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για Μάρτιο ίσως και για Απρίλιο.

Μένει να δούμε βέβαια και με τι πρόγραμμα θα βγει στον αέρα το νέο κανάλι. Ήδη οι ιθύνοντές του είναι σε διαπραγματεύσεις με τους δημιουργούς για το θέμα των δικαιωμάτων των σειρών για να μπορεί το νέο Mega να μεταδίδει τις θρυλικές σειρές του καναλιού σε επανάληψη...

Πηγή: dailymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: