5.12.19

Το δελτίο ειδήσεων του Star έγινε Ράδιο Αρβύλα...

ΒΙΝΤΕΟ

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ούτε στο Δελφινάριο, ούτε ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα σκεφτόταν τέτοιο σκετς σαν αυτό που είδαμε χθες το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αναρωτιέμαι, ειλικρινά, η Μάρα Ζαχαρέα δεν είδε το γελοίο του πράγματος; Τι έκαναν λοιπόν στο Star; Έβγαλαν, προς το τέλος, ακριβώς πριν τα αθλητικά, έναν (όπως τον είπαν) «ειδικό φυσιογνωμιστή και...
σύμβουλο προσωπικής επικοινωνίας» που ονομάζεται Εβαν Γεωργουλάκης.

Προσοχή, δεν είναι πλάκα. Βλέπετε και τη φωτογραφία. Μπορεί να μοιάζει με εκείνους τους τρελούς επιστήμονες που έβγαζε το Ράδιο Αρβύλα αλλά δεν είναι έτσι.

Ο κ. Εβαν Γεωργουλάκης λοιπόν μας ανέλυσε τον κ. Μητσοτάκη, το πρόσωπό του και τις κινήσεις του, στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Ερντογάν στο Λονδίνο. Ο φυσιογνωμιστής λοιπόν συμπέρανε πως «στην έκφραση του κ. Μητσοτάκη διακρίνεται μία υφή αυτοπεποίθησης».

Μη γελάτε ακόμα, έχει κι άλλο. Ακόμα καλύτερο. Οπως μας είπε ο επιστήμονας, «σχετικά με τα υποσυνείδητα μηνύματα που εκπέμπουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του κ. Μητσοτάκη σύμφωνα με τη μέθοδο της μορφοψυχολογίας και της φυσιογνωμικής το πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη είναι πιο επίμηκες, ισορροπημένο σε πλάτος, με ανεπτυγμένες την ανώτερη εγκεφαλική και συναισθηματική ζώνη».



Και όχι μόνο αυτό, αλλά «τα επιμέρους χαρακτηριστικά, μάτια μύτη και στόμα» του πρωθυπουργού μας, «είναι πιο εκλεπτυσμένα και εσωτερικευμένα».

Τι σημαίνει αυτό; Δώστε βάση να καταλάβετε κι εσείς κι εγώ, να καταλάβετε επιτέλους τι τέλειο πρωθυπουργό έχουμε: «Υπάρχει διαπραγματευτική ικανότητα, υπάρχει δυναμισμός, αλλά και εσωτερικευμένα συναισθήματα».

Και καταλήγει ο ειδικός φυσιογνωμιστής και σύμβουλος προσωπικής επικοινωνίας για τον κ. Μητσοτάκη: «Η έκφραση είναι περισσότερο διπλωματική με επιμονή πάντα στο στόχο».

Δείτε το παρακάτω βίντεο, στο 51ο λεπτό. Μιλάμε για ατελείωτο γέλιο.

Εχω απορία, πραγματικά: μόνοι τους το κάνουν, ως εκδούλευση, ή τους βάζουν;...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: