14.1.20

Για να σπάει η... μονοτονία...

Την... μονοτονία της προεδρολογίας στην χώρα μας θέλησε να ‘σπάσει’ ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, επαναφέροντας κάποιους στην πραγματικότητα.

Παραθέτοντας την...
ανακοίνωση της ρωσικής κυβέρνησης, ότι «στο πλαίσιο της εφαρμογής της συμφωνίας με πρωτοβουλία των Προέδρων της Ρωσίας και της Τουρκίας, η Μόσχα θα φιλοξενήσει σήμερα διαλιβυκές συνομιλίες υπό την αιγίδα των υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας και Τουρκίας. 

Ο Σάρατζ, ο Χαφτάρ και εκπρόσωποι από άλλες λιβυκές πλευρές αναμένεται να συμμετέχουν στις συνομιλίες» και προσθέτοντας ότι ανακοινώθηκε πως ο Ερντογάν θα επισκεφθεί την Μέρκελ στη Γερμανία στις 19 Ιανουαρίου για ενημέρωση, ο κ.Πεταλωτής θέλησε να επιστήσει την προσοχή των αρμοδίων σε κάτι τόσο σημαντικό που ίσως δεν του δίνουμε τη δέουσα σημασία. Χαρακτηριστικά είναι όσα έγραψε σε άκρως ειρωνικό τόνο: 

«Για να σπάει η μονοτονία της προεδρολογίας και της ευτυχισμένης βασιλόπιτας, μιας και έχουμε και μία ‘μικρή’ εκκρεμότητα, μεταξύ άλλων ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής, με την ανακηρυχθείσα ήδη τουρκολιβυκή ΑΟΖ»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: