26.1.20

Τραγωδία...

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε!

Σύμφωνα μάλιστα με όσα μεταδίδει το TMZ μεταξύ των επιβαινόντων βρισκόταν η...

μία από τις τέσσερις κόρες του, η οποία επίσης είναι νεκρή. Η 13χρονη Τζιάνα Μαρία Ονόρε, Τζίτζι, πήγαινε μαζί με τον πατέρα της, θρύλο του NBA, στην ακαδημία Mamba Academy ιδιοκτησίας Κόμπι, που βρίσκεται σε κοντινή περιοχή απ' όπου έγινε η συντριβή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραγικό περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής στις 10 (απόγευμα στην Ελλάδα). Ο Κόμπι ταξίδευε με τουλάχιστον άλλα τέσσερα άτομα με το ιδιωτικό του ελικόπτερο όταν κάτω από άγνωστες αιτία συνετρίβη. Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση, όμως κανείς από τους επιβαίνοντας δεν διασώθηκε από το τραγικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Ο Μπράιαντ συνήθιζε να χρησιμοποιεί για τις μεταφορές του ελικόπτερο, το οποίο είχε στην κατοχή του τα τελευταία χρόνια. Όμως η διαδρομή που ακολούθησε την Κυριακή ήταν η τελευταία της ζωής του. Το ελικόπτερο κατά την συντριβή τυλίχθηκε στις φλόγες και όσοι επέβαιναν σε αυτό έχασαν τη ζωή τους. Το ελικόπτερο ήταν τύπου Σικόρβσκι S-76 και όπως αναφέρουν αυτόπτες που έκαναν ποδήλατο στην περιοχή, είδαν το ελικόπτερο να στροβιλίζεται να χάνει έδαφος και να συντρίβεται στο έδαφος...

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: