20.1.20

Mega «πυρετός» για την επιστροφή...

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επιστροφή του Mega στις τηλεοπτικές οθόνες. 

Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου αναμένεται να βγει στον αέρα ο τηλεοπτικός σταθμός, υπό την ιδιοκτησία της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, μέσω Digea επίγεια σε...
όλη την Ελλάδα και δορυφορικά από την Cosmote TV και τη Nova και από το internet μέσω της ιστοσελίδας www.megatv.com, η οποία περνάει επίσης υπό τον έλεγχο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το Mega κατηφορίζει από τη λεωφόρο Μεσογείων και θα βγει στον αέρα από τη λεωφόρο Συγγρού.

Η επιστροφή του Mega συνιστά σημαντικό γεγονός, ωστόσο θα κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, καθώς γίνεται μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ τα διαφημιστικά έσοδα την εποχή αυτή είναι μειωμένα. Το διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι ουσιαστικά μια περίοδος «υπενθύμισης» της ύπαρξης του καναλιού, με στόχο να είναι έτοιμο το κανάλι στην επόμενη σεζόν, με νέο πρόγραμμα, ώστε να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο από τη διαφημιστική δαπάνη. 

Το κανάλι θα στηριχθεί στην ταινιοθήκη του Mega, σε ξένο πρόγραμμα, ύστερα από τη νέα συμφωνία με τη Sony (με την οποία το κανάλι συνεργαζόταν στο παρελθόν), και στις ενημερωτικές εκπομπές, μαζί με τα αθλητικά προγράμματα.

Τα άλλα πρόσωπα

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο γυαλί, στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου θα είναι ο Άρης Ραβανός και ο Γιώργος Χουδαλάκης. Στην ομάδα της πρωινής ζώνης ο Νίκος Φελέκης θα είναι ο σχολιαστής στην ιστορική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», με τους Νίκο Φιλιππίδη, Ντίνο Σιωμόπουλο, Μπάγια Αντωνοπούλου και Τζίνα Μοσχολιού. 

Η Δάφνη Καραβοκύρη θα είναι μαζί με τους Ανδρέα Παπαδόπουλου και Θανάση Φουσκίδη, ενώ δεκαπενθήμερες εκπομπές θα παρουσιάζουν ο Χάρης Καρανίκας και ο Γιάννης Μούτσος...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: