22.2.20

Προ ΝΔ "έκραζε" τους δημόσιους υπαλλήλους...

Επί ΝΔ... πληρώνεται από το δημόσιο...

Η μέχρι εχθές εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά, Ειρήνη Αγαπηδάκη ανέλαβε την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο "νέο σχήμα", όπως ορίστηκε με...
κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από τις αλλαγές της νέας κυβέρνησης η θέση του ειδικού γραμματέα θα αμείβεται περί τα 4000 ευρώ, σύμφωνα με τις αυξήσεις στους μισθούς των ειδικών γραμματέων που έκανε η ΝΔ.

Η κα Αγαπηδάκη στο παρελθόν, μέσω social media, είχε επιδείξει θερμή υποστήριξη στη "γαλάζια" γραμμή.

Ως γνωστόν, η κα Αγαπηδάκη, δεν είχε πολιτευτεί στο παρελθόν, γεγονός που είχε εγείρει και αντιδράσεις όταν από αντι-σύριζα "μαχήτρια" των social media, ανέλαβε τη θέση εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά, στο πλευρό του Απόστολου Δοξιάδη.

Παρακάτω ακολουθεί μια "αγανακτισμένη" ανάρτησή της για απολύσεις, προσλήψεις, και επιδόματα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα αναφέρει: "για χάρη του βασιλικού, ποτίζεται και η γλάστρα" .... κάθε νέα πρόσληψη, θα πληρωθεί από εμάς" και τονίζει πως "κάπως έτσι έρχεται το τέλος...ικανοποιείται το όνειρο για μόνιμη δουλειά στο δημόσιο και παράλληλα μουμιοποίηση της κοινωνίας".

Τραγική ειρωνεία είναι πως οι ίδιες της οι αναρτήσεις επιβεβαιώθηκαν από τη δική της πραγματικότητα. Γιατί ως γνωστόν "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες".


Δείτε την ανάρτηση:

agaphdakh

Στην παραπάνω ανάρτηση, είχε αναφέρει μέσα σε άλλα: "ασυλοποίηση των ανθρώπων σε μια εργασία, στην οποία αντί για λεφτά, απλά δε θα δουλεύουν." Εδώ τίθεται και το πιο σημαντικό ερώτημα. Η κα Αγαπηδάκη τι έργο έχει επιδείξει για τα ασυνόδευτα από τότε που ανέλαβε ως εθνική συντονίστρια;

Βλέπουμε πως συνεχίζει την "πολιτική" της μέσω social media, καθώς η μοναδική απάντηση που έχουμε λάβει από την ίδια για το έργο που έχει αναλάβει, και δεν έχουμε δει ουδεμία εξέλιξη έως τώρα, ήταν μια ανάρτησή της στο Facebook.

Αυτή ίσως είναι και η μοναδική "περγαμηνή" που έχει να επιδείξει για τη μέχρι τώρα πορεία της.


Και μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, κατά το οποίο η κα Αγαπηδάκη, ακόμα και ως συντονίστρια των ασυνόδευτων παιδιών, ήταν άφαντη στο φλέγον ζήτημα της ελληνικής κοινωνίας, το προσφυγικό, εχθές ξαφνικά αναβαθμίζεται σε ειδική γραμματέα! Και μάλιστα, ο μισθός της θα είναι ιδιαίτερα παχυλός.

Ελπίζουμε τώρα, πως απέκτησε το κίνητρο και θα κάνει κάτι επιτέλους για τα ασυνόδευτα...

kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: