21.2.20

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ "άδειασε" (καταλάθος) τον Μητσοτάκη...

 ΒΙΝΤΕΟ...
Άρωμα… προανακριτικής Novartis είχε η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες. Και μόνο αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει αμηχανία στον πρωθυπουργό που τελικά... άδειασε τον Άδωνη Γεωργιάδη. Και όλα αυτά; Έπειτα από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Μετά το...
πέρας της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που κατέληξε σε μη συμφωνία για το για το νέο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο, ο πρωθυπουργός βρέθηκε... αναπάντεχα κολλημένος στα «σχοινιά» από δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ!

Πάμε λοιπόν να δούμε την ερώτηση του δημοσιογράφου: «Επειδή φαίνεται πως δεν υπάρχουν πολλές ειδήσεις λόγω της μη συμφωνίας, θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω κάτι που απασχολεί πάρα πολύ την επικαιρότητα στην Ελλάδα, όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεστε εσείς εδώ για αυτή τη διαπραγμάτευση. Αυτή είναι η ιστορία με τους προστατευόμενους μάρτυρες. Υπάρχει κάποιο σχόλιο από τη δική σας πλευρά για όλη αυτή τη διαδικασία στην Προανακριτική Επιτροπή», είπε, αφήνοντας… σύξυλο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός, που εμφανώς δεν περίμενε τέτοια ερώτηση, μη γνωρίζοντας τι να απαντήσει, αρκέστηκε καταρχήν σε ένα… βαθυστόχαστο: «Κανένα σχόλιο» και συνέχισε λέγοντας κάτι που μάλλον δε βγάζει νόημα, τουλάχιστον στην ελληνική γλώσσα: «Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση τη δουλειά του σε μία εξαιρετικά περίπλοκη διαπραγμάτευση». H τοποθέτησή του καταλήγει με την εξής φράση: «προκαταρκτική επιτροπή θα κάνει τη δουλειά της».

Προφανώς, αυτή η περίεργη… αφωνία του πρωθυπουργού για το μείζον θέμα των προστατευόμενων μαρτύρων, προδίδει την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στην πρόσφατη τοποθέτηση του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος ζητούσε… βίαιη προσαγωγή των προστατευόμενων μαρτύρων, λέγοντας μέσω του ΣΚΑΪ πως είναι υποχρέωση της αστυνομίας να εκτελέσει το σχετικό ένταλμα.

Το πρωθυπουργικό «ουδέν σχόλιο» προφανώς σχετίζεται με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και εκ των πραγμάτων αποτελούν άδειασμα του αντιπροέδρου της ΝΔ και όσων ευνοούσαν αυτή τη γραμμή.



πηγη documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: