22.2.20

Πρόγευμα με Παναθηναϊκό πριν το ντέρμπι...

Το απόγευμα στην Αρκαδία ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται σε εσωτερική κρίση, κοντράρεται με τον Αστέρα. Η κρίση που ξέσπασε με την υπόθεση του Γιώργου Δώνη και τις σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Τσάβι Ρόκα φαίνεται να εκτονώνεται, αλλά...
πάντα οι νίκες είναι το καλύτερο για να αφήσουν στην άκρη τέτοιες ιστορίες. 

Άλλωστε η σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την μάχη των πλέι οφ. Παρότι οι «πράσινοι» θα είναι δεδομένα τέταρτοι στην κανονική περίοδο, μιας και βρίσκονται στο +7 από τον πέμπτο Άρη και στο -7 από την τρίτη ΑΕΚ, θέλουν τους τρεις βαθμούς για να μπουν με τον καλύτερο τρόπο στο μινι πρωτάθλημα που θα αρχίσει σύντομα. Ο Αστέρας έχει υψηλό κίνητρο, καθώς απέχει δύο βαθμούς από τον έκτο ΟΦΗ και διεκδικεί θέση στα πλέι οφ.

Μισή ώρα μετά στη Φθιώτιδα, ο Αρης θα παίξει απέναντι στη δυνατή εντός έδρας Λαμία. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη με την οποία θα «σφραγίσουν» τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, όπου βρίσκονται ήδη ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Η αποστολή για τους «κίτρινους» δεν θα είναι εύκολη, αφού και η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ακόμα μαθηματικές πιθανότητες για την 6η  θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League:

Σήμερα
19:30 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (Novasports 2)
20:00 Λαμία - Άρης (EΡΤ Sports)

Αύριο
15:00 Παναιτωλικός-Πανιώνιος (EΡΤ Sports)
17:15 Ατρόμητος-Ξάνθη (EΡΤ Sports)
17:15 Βόλος-Λάρισα (Novasports 2)
19:30 ΑΕΚ-ΟΦΗ (Novasports 1)
19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (PAOK TV)...

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: