27.2.20

Σήμα κινδύνου...


Τη μία, δύο ειδικοί φρουροί πάνε να πιουν ένα ποτό, συμπλέκονται με θαμώνες και χάνουν τα υπηρεσιακά όπλα τους πάνω στον καυγά. Την άλλη, ειδικός φρουρός έχει την ιδέα να μπει με το κράνος του στην ΑΣΟΕΕ και στο τέλος τραβάει πιστόλι προς εκφοβισμό για να καταφέρει να βγει σώος από το προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου. 

Πρόκειται για...
περιστατικά με απόσταση μόλις μερικών ημερών, που δείχνουν πως μάλλον όσα καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση για τους 1.500 ελλιπώς εκπαιδευμένους ειδικούς φρουρούς έχουν βάση. 

Ως εκ τούτου, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, διατύπωσε μία πρόταση δίκην προειδοποίησης: συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και αφού εξήγησε ότι το να τραβά κανείς το όπλο του «αβασάνιστα» αποτελεί δείγμα ελλιπούς εκπαίδευσης, ο Τόσκας κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να βγάλει από τους δρόμους τους εν λόγω ειδικούς φρουρούς και να τους στείλει για να περάσουν από την αρχή τον κανονικό κύκλο εκπαίδευσης -χωρίς «fast track» διαδικασίες…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: