14.2.20

Νέα συνάντηση των «προεδρικών»...

Οι πέντε βουλευτές που συνάντησαν τον Αλέξη Τσίπρα το προηγούμενο Σάββατο...

Νέα συνάντηση είχαν οι «προεδρικοί» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Πέμπτης για να συντονίσουν τα επόμενα βήματά τους στον...
δρόμο προς το Συνέδριο.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν περί τους 30 βουλευτές -εκτιμάται ότι αριθμητικά είναι γύρω στους 45/50 από τους 86 της κοινοβουλευτικής ομάδας-, έγινε ενημέρωση για τη συζήτηση που είχε η αντιπροσωπεία των 5 το προηγούμενο Σάββατο με τον Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου.

Σημειωτέον πως η συνάντηση των 30 βουλευτών έγινε την Πέμπτη σε χώρο που βρίσκεται στους μικρούς αριθμούς της Χαριλάου Τρικούπη. Οι βουλευτές συμφώνησαν ότι δεν ενδιαφέρονται να ανακυκλώσουν την εσωκομματική γκρίνια και τόνισαν ότι με βάση τη διακήρυξη που ψηφίστηκε ομόφωνα από την ΚΕ θα καταθέσουν προτάσεις που ταυτίζονται με τις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για τα κοινωνικά θέματα.

Ως εκ τούτου, το επόμενο διάστημα θα οργανώσουν εκδηλώσεις σε νόμους της περιφέρειας μεταφέροντας τις θέσεις τους ενόψει και του τρίτου συνεδρίου. Στα ενδιαφέροντα εντάσσεται η σκέψη να αποκτήσει η ομάδα των βουλευτών και δομή ώστε να υπάρξουν επιμέρους ομάδες εργασίας. Στα κρίσιμα ζητήματα που θα αποφασιστούν το επόμενο διάστημα είναι το εάν οι προεδρικοί μαζί με την Προοδευτική Συμμαχία θα κατεβάσουν χωριστό ψηφοδέλτιο στο συνέδριο.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε βουλευτές που συνάντησαν τον Αλέξη Τσίπρα το προηγούμενο Σάββατο, όπως αποκάλυψε το ethnos.gr ήταν οι Χρήστος Σπίρτζης, Παύλος Πολακης, Χρήστος Γιαννούλης, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Τσίπρας...

Β. Κεχαγιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: