21.2.20

Ανθρωποκυνηγητό στη Γλυφάδα...

...για τον οδηγό της Corvette που σκότωσε μοτοσυκλετιστή...

Ασυνείδητος οδηγός στη Γλυφάδα σκότωσε και εγκατέλειψε μοτοσυκλετιστή. Η Corvette που οδηγούσε προσέκρουσε στη συνέχεια σε σταθμευμένο όχημα και ο...
ίδιος τράπηκε σε φυγή.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και η προανάκριση του Α΄Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και εγκατέλειψε το σημείο και το θύμα του, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, επί της Λ. Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Γλυφάδας.

Ο δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο 25χρονος οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο ασυνείδητος οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το σπορ αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Μάλιστα, η όλη εικόνα του τροχαίου δείχνει έναν άνθρωπο που ενδεχομένως να μην οδηγούσε καν όντας νηφάλιος, αφού σε καμία φάση του περιστατικού δεν υπήρξε έλεγχος ή προσπάθεια να θέσει σε έλεγχο το όχημα.

Ανθρωποκυνηγητό στη Γλυφάδα για τον οδηγό της Corvette που σκότωσε μοτοσυκλετιστή
Από την Τροχαία έχουν ταυτοποιήσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τον οδηγό, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι πιθανόν πρόκειται για γόνο γνωστής οικογένειας, ωστόσο μέχρι να αποφασίσει να παραδοθεί ή να εντοπισθεί και να συλληφθεί, οι Αρχές αποφεύγουν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ανθρωποκυνηγητό στη Γλυφάδα για τον οδηγό της Corvette που σκότωσε μοτοσυκλετιστή

Παπανικολάου: Να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος

Έκκληση να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος, όπως τον χαρακτήρισε, για το τροχαίο στην παραλιακή, όπου έχασε τη ζωή του 25χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, έκανε μέσω του λογαριασμού στο Facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

"Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης" έγραψε...

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: