22.2.20

Ο διάλογος πάγωσε, ο Μηταράκης προχωράει...

Παρά το πάγωμα των επιτάξεων και τη συνέχιση του διαλόγου που είχε συμφωνήσει on air την Δευτέρα σε τηλεοπτική εκπομπή ο Νίκος Μηταράκης προκήρυξε διαγωνισμό για τη περίφραξη χώρου 625 στρεμμάτων στο...
Αίπος της Χίου, όπως κατήγγειλε χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών, Κώστας Τριαντάφυλλος, σύμφωνα με την astraparis.gr.

Ο διαγωνισμός έχει προϋπολογισμό ύψους 1,08 εκατ. ευρώ και απευθύνεται σε μόλις τρεις εταιρείες για προσφορές μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, ενώ αντίστοιχος διαγωνισμός προκηρύχθηκε για κέντρο στη θέση Καράβα της Μυτιλήνης ύψους 900.000 ευρώ.

Όπως σημειώνει το stonisi.gr, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου απεύθυνε πρόσκληση για «επείγον» διαγωνισμό με θέμα «Προπαρασκευαστικές εργασίες περίφραξης και καθαρισμού γηπέδου» ζητώντας προσφορές από τις εταιρείες ΤΕΡΝΑ ΑΕ, Μυτιληναίος ΑΕ και ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Θυμίζουμε από την Τετάρτη το Μέγαρο Μαξίμου είχε προχωρήσει σε διαρροές διαμηνύοντας ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των εξαγγελιών των νέων κέντρων από την άλλη εβδομάδα αποκαλύπτοντας ότι ο διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες αφορούσε τελικά μόνο τη δυνατότητα των δήμων να προτείνουν νέες τοποθεσίες...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: