21.2.20

Τη "Μαύρη Βίβλο της διακυβέρνησης των αρίστων"...

...παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ...

Ανεβάζει κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που η σύγκρουση για το...
σκάνδαλο Novartis έχει ανάψει κόκκινο.

Το Σάββατο, πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο, στις 6.30, θα παρουσιαστεί η «Μαύρη Βίβλος» της επτάμηνης διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

«Η εκδήλωση θα είναι γεμάτη από εκπλήξεις, η αποδόμηση της 7μηνης διακυβέρνησης των “αρίστων” της ΝΔ θα γίνει με τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει σε κομματικές εκδηλώσεις», τονίζουν οι διοργανωτές, αρνούμενοι να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», η παρουσίαση της «Μαύρης Βίβλου» είναι βασισμένη σε οπτικοακουστικό ακουστικό πάνω σε έξι θεματικές ενότητες: διαφθορά, εργασιακά, ασφάλεια, κοινωνικό κράτος, fake news και «απάτη των αρίστων».

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ένα από τα συνθήματα της συγκέντρωσης του Σαββάτου είναι «Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται», ενώ κεντρικό σύνθημα είναι «Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας- υπερασπιζόμαστε την κοινωνία».

Με τη συγκέντρωση στο Τάε Κβο Ντο, ο Αλέξης Τσίπρας επιδιώκει, μεταξύ άλλων, να ξεφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εσωστρέφεια που προκαλείται από τη μάχη μηχανισμών για τη φυσιογνωμία του κόμματος, αλλά και τη διαμόρφωση των νέων συσχετισμών που θα προκύψουν από το Συνέδριο και να επικεντρωθεί στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.

Σε λίγες ημέρες, άλλωστε, ο Γιώργος Σταθάκης θα εισηγηθεί στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος το Σχέδιο Προγράμματος που έχει καταλήξει η Επιτροπή που ηγείται, με στόχο να παρουσιαστεί και να συζητηθεί στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που θα συνεδριάσει την Κυριακή 8 Μαρτίου. Την προηγούμενη ημέρα, 7 Μαρτίου, η Κουμουνδούρου θα πραγματοποιήσει την πρώτη από τις προσυνεδριακές της Συνδιασκέψεις, στη Λάρισα, με θέμα την αγροτική οικονομία...

Βασίλης Σκουρής
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: