30.3.20

Έκκληση Μητσοτάκη για κατάθεση του 50% μισθού υπουργών και βουλευτών...


... υπέρ Covid-19...
O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και το Twitter, κάλεσε όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τους υπουργούς της κυβέρνησης να καταθέσουν τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Όπως...
σημειώνει τα ποσά αυτά «θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19», ενώ τονίζει ότι στη μάχη απέναντι στην υγειονομική απειλή «ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του». Επίσης, δηλώνει σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το εξής:


«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

»Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

»Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: