31.3.20

Βρετανία: Περισσότεροι οι νεκροί από αυτούς που ανακοινώνει το NHS...


Μεγαλύτερος από αυτόν που έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα, είναι ο αριθμός των νεκρών στη Βρετανία από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με νέα στοιχεία .

Συγκεκριμένα, το...
Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS) έκανε γνωστό πως 210 θάνατοι που καταγράφηκαν πριν από τις 20 Μαρτίου, είχαν αναφερθεί σαν «Covid-19» στα σχετικά πιστοποιητικά.

Ο αριθμός αυτός είναι διαφορετικός από τους 170 νεκρούς, που ανέφερε το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) και το αντίστοιχο Σύστημα της Ουαλίας, μέχρι και εκείνη την ημέρα.

Μέχρι σήμερα, το NHS έχει ανακοινώσει 1.408 θανάτους, σχετικούς με τον κορωνοϊό, η πλειοψηφία των οποίων δεν εμφανίζεται στα στοιχεία του ONS, καθώς δεν έχουν γίνει ακόμα οι σχετικές καταγραφές. Στα στοιχεία αυτά, περιλαμβάνονται άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους εκτός νοσοκομείων, στα σπίτια τους και σε άλλα ιδρύματα παροχής φροντίδας.

Μέχρι σήμερα, τα στοιχεία που παρουσιάζαν οι Βρετανοί, ήταν αυτά που παρείχε το NHS, καθώς γι' αυτά υπάρχει δυνατότητα ταχύτερης επιβεβαίωσης. Όσο για τα στοιχεία που συλλέγει το ONS, αυτά δημοσιοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση.

Ειδήσεις σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: