8.4.20

Οι κούριερ της ευλάβειας..


Η οικονομία της χώρας καταρρέει, τα «Greek statistics» στην καταμέτρηση των κρουσμάτων του Covid-19 κάνουν θραύση, η κυβέρνηση διασπαθίζει δημόσιο χρήμα σαν να μην υπάρχει αύριο, η...
δημοσιογραφία πεθαίνει έναν άθλιο θάνατο, η αστυνομοκρατία επιστρέφει πλησίστια, αλλά η ακοίμητη Ελλάδα βασανίζεται από μία έγνοια που θεριεύει.

Πώς θα φτάσει στα σπίτια μας το άγιο φως.

Μπροστά σε αυτό το στοίχημα, οτιδήποτε άλλο ωχριά. Αν είναι να ευλογηθούμε με την καθαγιασμένη λάμψη των Ιεροσολύμων, ας πάει το παλιάμπελο, μπορούμε να πεθάνουμε ήσυχοι.

Ας είναι και από κορονοϊό. Ας είναι και από θεία μετάληψη. Ας είναι και από χειροφίλημα δεσπότη. Ας είναι και από εικόνα που έχουν προσκυνήσει με γλωσσόφιλα δεκάδες άρρωστοι.

Εμάς δεν μας πιάνει τίποτε, αρκεί να έχουμε στο πλευρό μας τη θεία χάρη. Για θεία φώτιση δεν γράφω, διότι αυτή μας έχει εγκαταλείψει προ πολλού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαμήλωσε τη φωνή όταν αναφέρθηκε στην ιερά σκυταλοδρομία την οποία χαρακτήρισε «σύνθετη υπόθεση», λες και μιλούσε για τη διακομιδή κάποιου σωτήριου εύθραυστου εμβολίου για τον κορονοϊό.

Η φλόγα θα μεταφερθεί από το Ισραήλ με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, θα μοιραστεί στις κατά τόπους μητροπόλεις με τις υπάρχουσες πτήσεις (που δεν υπάρχουν) και θα φτάσει στα σπίτια μας πόρτα πόρτα με τους κούριερ της ευλάβειας.

Που υποθέτω ότι θα λάβουν και φιλοδώρημα. Για το φιλοδώρημα δεν γίνονται όλα;

Μέχρι και ο Πατούλης επαναστάτησε μπροστά σε αυτόν τον τραγέλαφο…

Όλα αυτά θα τα δείξει ζωντανά η δημόσια τηλεόραση, ώστε να τονωθεί το τρωθέν από τις αποφάσεις της αντίχριστης κυβέρνησης θρησκευτικό φρόνημα.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Νίκου Παπαδογιάννη, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: