8.4.20

Αποφυλακίστηκε o Ροναλντίνιο...


Ελεύθερος μετά από 32 ημέρες σε φυλακή της Παραγουάης αφέθηκε ο παλαίμαχος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε έξι μήνες φυλάκιση, για χρήση πλαστού διαβατηρίου.

Ο...
Βραζιλιάνος σταρ και ο αδερφός επιχείρησαν να εισέλθουν στην Παραγουάη με πλαστά διαβατήρια, όταν έγιναν αντιληπτοί κατά τον έλεγχο από τις αρχές της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του κατέβαλαν εγγύηση 1,3 εκατ. δολαρίων, ωστόσο δεν μπορούν να επιστρέψουν στη Βραζιλία, καθώς εκκρεμεί η επανάληψη της δίκης τους. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο ίδιος και ο αδερφός του είναι υποχρεωμένοι να διαμείνουν σε ειδικό δωμάτιο ξενοδοχείου, στην πρωτεύουσα Ασουνθιόν, για το υπόλοιπο της ποινής τους (δηλαδή περίπου άλλους πέντε μήνες) ή έως ότου βγει η νέα απόφαση από το δεύτερο δικαστήριο που θα πραγματοποιηθεί για την υπόθεσή τους.

ronaldinho_in
Ο άλλοτε μεγάλος σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, είχε αρνηθεί στο δικαστήριο τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε ότι το διαβατήριό του ήταν πλαστό, όπως και του αδερφού του.

Ο δικηγόρος του διάσημου Βραζιλιάνου καυτηρίασε την απόφαση του δικαστηρίου στην Παραγουάη, χαρακτηρίζοντας «ανόητο» τον πελάτη του, τονίζοντας ωστόσο ότι όντως δεν γνώριζε ότι τα έγγραφά του ήταν πλαστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: