10.5.20

«Αν ήθελε θέσεις ο Ξαρχάκος θα τις είχε»...

Απάντηση στο άρθρο της φιλοκυβερνητικής ιστοσελίδας Liberal για τον Σταύρο Ξαρχάκο, απαντά, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η...
 
σύζυγος του μουσικοσυνθέτη και τραγουδίστρια Ηρώ Σαϊα.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Επειδή βλέπω ότι έχουμε κοινούς φίλους, ας πει κι ας εξηγήσει κάποιος σε αυτή την κυρία που λέγεται Angeliki Kotti και γράφει αρθράκια κατόπιν παραγγελίας, ότι :

Α. Ο κ.Ξαρχάκος έχει παραιτηθεί από πολλές θέσεις ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να μείνει. Να έχει εξουσία. Να εισπράττει μισθούς. Δεν το έχει κάνει. Αντίθετα, είναι γνωστές οι ουκ ολίγες παραιτήσεις του για θέματα αρχής και ιδεολογίας. Από τη Βουλή μέχρι το Εθνικό Θέατρο κλπ ... αν ψάξετε θα βρείτε.
Β. Αν ήθελε θέσεις θα τις είχε. Όχι μόνο σε αυτή αλλά και σε άλλες κυβερνήσεις. Κάποιοι στενοί φίλοι γνωρίζουν προτάσεις που του έχουν γίνει για σοβαρές θέσεις για τις οποίες άλλοι θα έτρεχαν. Αυτός αρνήθηκε.

Γ. Δεν γνωρίζει προσωπικά τον κ.Μητσοτάκη ούτε και έχει επαφή με το κυβερνών κόμμα - αλλά και με κανένα κόμμα -για να περίμενε τον «διορισμό» του σε κάποιο Υπουργείο ή κάποια θεσούλα.

Δ. Είναι ένας άνθρωπος «χορτάτος». Εχει ζήσει και ζει ωραία ζωή . Δεν περιμένει υπουργιλίκια. Τον τιμά ο κόσμος κι αυτό είναι ύψιστη τιμή, η μεγαλύτερη .

Ε.Δεν κάνει ούτε ίντριγκες ούτε φτηνά κολπάκια για να πετύχει κάτι.

ΣΤ. Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα αλλά δε χρειάζονται αυτή τη στιγμή.

Αν δεν ξέρει η κυριούλα ας ρωτήσει. Θα μάθει. Κι ας μη γράφει ασυναρτησίες εκτός και αν μπορεί να αποδείξει τα όσα γράφει. Περιμένω !

Σίγουρα είναι δύσκολο να καταλάβουν όσοι είναι ταγμένοι σε κόμματα ή βαλμένοι σε θέσεις -είτε της μιας είτε της άλλης παράταξης - ότι μπορεί και να υπάρχει κάποια μειονότητα πολιτών οι οποίοι έχουν το θάρρος της γνώμης τους γιατί απλώς το σωστό και το δίκαιο είναι ένα, είτε κυβερνά η ΝΔ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε όποιος...

Θα ήταν πιο γόνιμο όταν μιλάνε κάποιοι άνθρωποι με αντικειμενικότητα και χωρίς κανένα συμφέρον - το αντίθετο μάλλον - κάποιοι άλλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και να προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη.

Διότι πάντα θα υπάρχουν και «εξωγήινοι» που θα λένε τη γνώμη τους και θα κάνουν την κριτική τους είτε αρέσει είτε όχι. Πρέπει να χαιρόμαστε που υπάρχουν!

Μια σωστή γνώμη, μια σκληρή κριτική, αν φτάσει στα κατάλληλα αυτιά μπορεί να είναι χρήσιμη.

Το θέμα είναι σε ποια αυτιά φτάνει και πώς ερμηνεύεται...»....


Δεν υπάρχουν σχόλια: