23.5.20

Εντοπίστηκε ο φερόμενος βιαστής της Κέρκυρας...



Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 47χρονου που είχε καταδικαστεί και εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης για έξι βιασμούς και πρόσφατα 34χρονη τον κατήγγειλε ότι την κρατούσε όμηρο και τη βίασε. 

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι...
αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Το απόγευμα,  τα κατάφεραν. Ο 47χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή Αγίου Γορδίου Λευκίμμης, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι είχε μαζί του μια καραμπίνα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο φερόμενος βιαστής άρχισε να τρέχει για να αποφύγει τους αστυνομικούς, όμως έπεσε σε γκρεμό και τραυματίστηκε. Τον απεγκλωβισμό του από το δύσβατο σημείο έχει αναλάβει η ΕΜΑΚ.

Από την πρώτη στιγμή, η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας συντονισμένα είχε προχωρήσει σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, όπου συμμετείχαν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σάρωναν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές, ενώ τις τελευταίες ήμερες είχαν συλλέξει και σημαντικές πληροφορίες.


Η καταδίωξή του ξεκίνησε όταν μία 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, που αγνοείτο για περίπου δύο μέρες, εντοπίστηκε τελικά στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής. Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: