30.8.10

H Uma Karuna Thurman, έδωσε το χρίσμα στην εξαιρετική Κύρα Αδάμ...

kourdistoportocali.com
H Μάνια Τεγοπούλου, δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Κύρα Αδάμ, ούτε καν να σκεφτεί την πρότασή της.

-Θέλω ν αναλάβεις την...

εφημερίδα. Έχεις δυο μέρες να το σκεφτείς, αλλά ξέρω ότι η απάντησή σου είναι "ναι"!

Η Κύρα που βρισκόταν σε κατάσταση σύνταξης, αν και αιφνιδιάστηκε απο την επιμονή της Μάνιας, αποδέχθηκε την πρόταση.

Η αξιόλογη δημοσιογράφος είχε συγκρουσθεί με τον Γιάννη Βλαστάρη, όταν ο τελευταίος λογόκρινε ανταπόκρισή της απο τις ΗΠΑ, όπου συνόδευε την τότε υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη για χατήρι της οποίας ο Βλαστάρης έστελνε το ρεπορτάζ για βρούβες.

Η Μάνια, όπως υποστηρίζει στους κοντινούς της ανθρώπους είναι αποφασισμένη να επαναφέρει την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" στην αιχμηρή δημοσιογραφία του 1975 χωρίς κομματικές εξαρτήσεις -ιδιαίτερα απο το ΠΑΣΟΚ αλλά και διάφορους ρέμπελους που είχαν βρει φιλόξενη στέγη στα κοινόβια του ΚΚΕ Εσωτερικού.

Η επιλογή της Κύρας, θεωρείται αξιοκρατική και έρχεται να επιβεβαιώσει εκείνους που πιστεύουν οτι η Μάνια είναι γνήσια κόρη του Κίτσου: Οι αποκεφαλισμοί των Φυντανίδη, Βλαστάρη, Θανάση Τεγόπουλου, Σήφη Πολυμήλη, το γεγονός ότι δεν απέλυσε χαμηλόμισθους συντάκτες, ότι κατάφερε να κρατήσει την εφημερίδα στον έλεγχό της, όταν διάφορα κοράκια έκαναν κύκλους πάνω απο το Νέο Κόσμο, αποδεικνύουν οτι τ αντανακλαστικά της Μάνιας, είναι αντίστοιχα με της Uma Karuna Thurman στο KillBill.

Οπως επίσης και η απόφασή της να κυκλοφορήσει εβδομαδιαίο freepress, στη λογική της πολύ καλής "Lifo".

Οσο περιμένουμε το επόμενο χτύπημά της, έχουμε να πούμε οτι μας έχουν λείψει τα ερωτικά ραβασάκια της στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Οι δυό τους-ο Μιχάλης και η Μάνια- αποτελούν ένα καυτό δίδυμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: