17.11.10

Αρραβώνας µε το δαχτυλίδι της Νταϊάνας...


Τελικά θα το πάρει το κορίτσι… Ο πρίγκιπας Ουίλιαµ, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της αδικοχαµένης πριγκίπισσας Νταϊάνας, αρραβωνιάστηκε χθες επισήµως την 28χρονη φίλη του Κέιτ Μίντλετον, µε την οποία διατηρεί σχέση από το 2003. Τα ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι ο βασιλικός γάµος θα...

τελεσθεί την ερχόµενη άνοιξη ή το καλοκαίρι στο Λονδίνο. Ο Ουίλιαµ, ο οποίος είναι δεύτερος (µετά τον πατέρα του) στη σειρά διαδοχής του αγγλικού θρόνου και έκλεισε τα 28 τον Ιούνιο, έκανε την πρόταση γάµου τον περασµένο µήνα κατά τη διάρκεια διακοπών που έκανε το ζευγάρι στην Κένυα και την επισφράγισε προσφέροντας στην Κέιτ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της µητέρας του, ένα οβάλ ζαφείρι περιβεβληµένο από διαµάντια και φτιαγµένο από τον Garrard, τον παλαιότερο οίκο κοσµηµάτων στον κόσµο.

Η Κέιτ (Κάθριν) Μίντλετον είναι το µεγαλύτερο από τα τρία παιδιά µιας οικογένειας της µεσαίας τάξης από το Μπερκσάιρ. Συνάντησε τον πρίγκιπα Ουίλιαµ το 2001 στο Πανεπιστήµιο Σεντ Αντριους της Σκωτίας, όπου εκείνη σπούδαζε Ιστορία της Τέχνης.
Κλικ από τα ΝΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: