4.11.10

Ο Δημ. Κελάφας ανατρέπει τη "δικτατορία" Παχατουρίδη στο Περιστέρι! ...

kourdistoportocali.com
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο αμφίρροπες μάχες αυτών των δημοτικών εκλογών θα δοθεί στον δήμο Περιστερίου.

Στο στρατόπεδο του νυν δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη επικρατεί...

έντονος προβληματισμός καθώς βλέπουν ότι σ αυτή την εκλογική αναμέτρηση τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα, όσο τις προηγούμενες για τη «γαλάζια» παράταξη στο Περιστέρι και μετά από 8 χρόνια κινδυνεύουν να χάσουν τα πρωτεία.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πυκνώνουν οι εξορμήσεις του νυν δημάρχου και των στελεχών στις γειτονιές και στις πλατείες της πόλης.

Αντίθετα, ιδιαίτερη αισιοδοξία επικρατεί στο επιτελείο του Δημήτρη Κελάφα καθώς βλέπουν ότι η δυναμική που έχει αποκτήσει του δίνει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων με αποτέλεσμα η παρουσία του την δεύτερη Κυριακή να θεωρείται δεδομένη.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η στάση του στο πρόσφατο debate καθώς απέφυγε τους δήθεν μαχητικούς διαξιφισμούς και παρά την τηλεοπτική του απειρία κατάφερε να δείξει ένα υπεύθυνο πρόσωπο.

Στα συν του ανεξάρτητου υποψηφίου είναι και η απήχηση που έχει στους νέους , γεγονός που αποδίδεται στην κατάρτιση ενός νεανικού ψηφοδελτίου με εκπροσώπους όλων των κοινωνικών δυνάμεων και μακριά από κομματικές προσταγές.

Ο Δημήτρης Κελάφας μπορεί θέλει να κάνει την έκπληξη και να είναι αυτός που θα σπάσει τον δικομματισμό στο Περιστέρι καθώς είναι η μοναδική ανεξάρτητη παράταξη από το 1974 που διεκδικεί με αξιώσεις το δήμο έστω και την δεύτερη Κυριακή.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο Λαλένη, διάχυτη είναι η απογοήτευση καθώς ούτε η παρουσία του πρωθυπουργού αλλά ούτε και οι απεγνωσμένες προσπάθειες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατάφεραν να του δώσουν πόντους.

Αποτέλεσμα να μην θεωρείται σίγουρη ούτε καν η τρίτη θέση! ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: