20.1.11

Γ. Πεταλωτής: Κάποιοι μας «χρεοκοπούν» εδώ και 15 μήνες...


Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους, επανέλαβε και σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας -όπως είπε- σε όσα «ακούγονται και γράφονται αυτές τις ημέρες από τις ίδιες, λίγο-πολύ, πηγές, που μας χρεοκοπούν εδώ και 15 μήνες, ανά κάθε εβδομάδα».
"Παρά την...

εμμονή κάποιων που επιμένουν, δεν ισχύει, σε καμία περίπτωση, αυτή η παραφιλολογία, η οποία ανακυκλώνεται προφανώς για λόγους και σκοπούς που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν", πρόσθεσε ο Γ. Πεταλωτής.

Όσον αφορά στην απάντηση της κυβέρνησης, σημείωσε πως "το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τηρούμε απαρέγκλιτα τους στόχους μας και αυτό κάνουμε",

Ερωτηθείς για το χθεσινό "σιωπητήριο" που επέβαλε ο πρωθυπουργός στους υπουργούς για το ζήτημα του χρέους και ειδικότερα αν απευθυνόταν στον Θόδωρο Πάγκαλο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως ο Γ. Παπανδρέου "είπε το αυτονόητο".

Απαντώντας αν ο Θ. Πάγκαλος ήταν προσεχτικός στις δηλώσεις του, υποστήριξε πως "προσεκτικοί ήμασταν και είμαστε εδώ και 15 μήνες που βρισκόμαστε στην κυβέρνηση, γιατί αυτοί που θέλουν να ανακυκλώνουν διάφορα σενάρια, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει ότι είναι σενάρια φαντασίας, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε δήλωση [...] ο καθένας έχει τις απόψεις του, μπορεί να τις εκφράζει, αλλά ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους προβλήματα σαφώς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: