21.1.11

Επίσημη πρώτη για τον Φίλιο Στάγκο ...


Επίσημη εμφάνιση στα γραφεία της Δημοτικής Τηλεόρασης αναμένεται να κάνει σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος διευθύνων σύμβουλος των δημοτικών μέσων ενημέρωσης, Φίλιος Στάγκος.

Ο Φίλιος Στάγκος έχει εγκατασταθεί εδω και καιρό στη Θεσσαλονίκη και...

παρακολουθεί στενά το πρόγραμμα των δυο μέσων ενημέρωσης αλλά και κάθε εργαζόμενο που έχει τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσία. Στο διάστημα αυτό, κατέστρωσε ένα πρόγραμμα εντελώς διαφορετικού προσανατολισμού, ενώ σύντομα πρόκειται να έχει και προσωπική επαφή με τους εργαζόμενους για να τους ενημερώσει για την αλλαγή πλεύσης.

Μέχρι στιγμής, ο δημοσιογράφος παραμένει στο δημαρχείο και οργανώνει ζητήματα επικοινωνίας και τύπου. Την επίσημη ανακοίνωσή του θα κάνει ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης, ώστε να μπορέσει ο νέος σύμβουλος να πιάσει άμεσα δουλειά. Πληροφορίες λένε οτι είναι απογοητευμένος απο την εικόνα που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής και οτι οι αλλαγές που επιθυμεί να κάνει είναι πολλές και θα γίνουν άμεσα. Πάντως, οι εργαζόμενοι στην πλειονότητά τους δηλώνουν ικανοποιημένοι απο την επιλογή του Φίλιου Στάγκου, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που θα χρειαστεί σύντομα να... ξεβολευτούν.
www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: