22.1.11

Πάτρα: Βρέθηκε η μηχανή των ληστών της Εθνικής- Λεία "μαμούθ" για τους δράστες με τη βαριοπούλα...


Το δίκυκλο εντοπίστηκε χθες βράδυ στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου...
Τη μηχανή με την οποία διέφυγαν οι δράστες της ληστείας που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Τράπεζα και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Παπαφλέσσα, εντόπισε χθες βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασφάλεια Πατρών.Η μηχανή, σύμφωνα με...
τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου και θα σταλεί στην Αθήνα για έρευνα, σε μια προσπάθεια, τα στοιχεία που θα προκύψουν, να βοηθήσουν την αστυνομία στον εντοπισμό των δραστών, καθώς αποτελεί συνδετικό κρίκο μεταξύ των δραστών και της αστυνομίας.

Όλα συνέβησαν στις 2 περίπου χθες το μεσημέρι.Δύο δράστες έσπασαν την πόρτα της τράπεζας με βαριοπούλα, καταφέρνοντας να αποσπάσουν το αστρονομικό ποσό των 500.000 ευρώ!

Οι πόρτες της τράπεζας ήταν κλειστές για τους πελάτες, λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Οι δράστες φορούσαν κράνη, έσπασαν την πόρτα, εισέβαλαν στον χώρο και φωνάζοντας "ληστεία" απέσπασαν, περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Οι δράστες δεν κρατούσαν όπλο, αλλά κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους υπαλλήλους, οι οποίοι τους παρέδωσαν τις δεσμίδες με τα χρήματα, καθώς εκείνη την ώρα γινόταν η καταμέτρηση των ταμείων.

Θρασύτατοι οι δράστες- Αγωνιούν οι πολίτες

Την ίδια ώρα προβληματισμό προκαλεί η δράση ληστών στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι δε διστάζουν να "χτυπήσουν" σε κεντρικά σημεία, μέρα μεσημέρι, όπως χαρακτηριστικά συνέβη χθες. Οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, δεν κρύβουν την ανησυχία τους, μετά και το χθεσινό περιστατικό, ενώ με μια ματιά στο αστυνομικό δελτίο το τελευταίο διάστημα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ληστές, κλέφτες και διαρρήκτες είναι απτόητοι και εισβάλλουν ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία, όπως συνέβη πρόσφατα σε γυμναστήριο της Πάτρας.Οι δράστες εισέβαλαν για να αφαιρέσουν τηλεοράσεις και...βαράκια!
http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: