31.1.11

Ο Μπόμπολας σπάει την απεργία στο Έθνος!...


«Η εργοδοσία αποφάσισε να βγάλει το φύλλο»! Αυτό διαμήνυσε στην εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Έθνος Ιωάννα Ηλιάδη ο διευθυντής Θανάσης Τσεκούρας, δίνοντας ταυτόχρονα το σήμα στον… γνωστό- άγνωστο απεργοσπαστικό μηχανισμό να... κινητοποιηθεί.

Η ΕΣΗΕΑ, είχε ανακοινώσει δύο 4ωρες στάσεις εργασίας, μια από τις 7 ως τις 11 και μία από τις 11.30 ως τις 03.30 τα ξημερώματα, υιοθετώντας την πρόταση των εργαζομένων να μην βγει φύλλο αύριο, αν δεν ανακληθούν οι απολύσεις (Σοφία Βαστάκη- Βαγγέλης Γιάννου) και δεν υπάρξει δέσμευση ότι δεν θα υπάρξουν άλλες απολύσεις.
Οι συντάκτες, μετά τη δήλωση Τσεκούρα, αποφάσισαν να φύγουν όλοι από την εφημερίδα και να επιστρέψουν στις 11 το βράδυ για να ξαναφύγουν στις 11.30. Με αυτό τον τρόπο, προστατεύουν τον εαυτό τους από τυχόν κανιβαλισμούς και πιστεύουν ότι θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα αυτούς που θα παραμείνουν να βγάλουν το φύλλο, όπως απαίτησε ο Μπόμπολας χωρίς να κάνει βήμα πίσω για τις απολύσεις. Φυσικά τα κομπιούτερ των γνωστών- αγνώστων, θα πάρουν… φωτιά.
Εάν η εφημερίδα βγει στα περίπτερα, που όλα δείχνουν ότι θα βγει, θα είμαστε μπροστά σε μια άλλη μεγάλη ήττα των δημοσιογράφων που θα αποδειχθεί ότι είναι άξιοι της μοίρας τους…
Κάθε εκδότης, θα στήνει ένα μηχανισμό υμετέρων και θα απολύει οποιονδήποτε άλλο γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό. Και άμα κάποιος από τους γνωστούς- άγνωστους απεργοσπάστες του τη δίνει στα νεύρα, θα τον πετάει και αυτόν στον κάλαθο των αχρήστων σαν στυμμένη λεμονόκουπα.
Και η ΕΣΗΕΑ, που έχει χάσει προ πολλού το παιχνίδι, θα μαζεύει… πτώματα...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: