18.1.11

Συνελήφθη δημοσιογράφος "φερόμενος " ως διαχειριστής του Blog VOLIOTAKI...

Μετά από μήνυση του Δημάρχου της Σκιάθου που τον αποκαλούσε "κύριο"!!!
www.voliotaki.blogspot.com
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ!!
ΤΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ PROFILE ΣΤΟ FACEBOOK, ΑΦΟΥ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΟΛΟΥ...

Αργά χθες το απόγευμα, ο 27χρονος δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του "e-Rock.gr" ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, από όπου και αφέθηκε ελεύθερος, ώστε να δικαστεί ως ...φερόμενος διαχειριστής του blog VOLIOTAKI, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Βέβαια, για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να αποδειχθεί ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ είναι όντως διαχειριστής του blog VOLIOTAKI, αφού πρώτα εξεταστεί όλο το υλικό, που κατασχέθηκε από το γραφείο του, μετά την χθεσινή επέμβαση ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. και την μετέπειτα σύλληψή του.

Ο ίδιος, παρουσία της ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ της ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ, χθες το απόγευμα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του με το blog VOLIOTAKI και πώς θα μπορούσε άλλωστε να κάνει διαφορετικά, αφού την ίδια ώρα εμείς, οι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG VOLIOTAKI, συνεχίζαμε κανονικά τις αναρτήσεις μας και μας αναπαρήγαγαν στην πλειοψηφία τους όλα τα υπόλοιπα ελληνικά blogs και portals, αποδεικνύοντας πως το παιδί, αλλά και ο κρατούμενος εκείνη την ώρα πατέρα του ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ, πραγματικά δεν έχουν καμία εμπλοκή με την ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ήταν η ονομαστική εορτή του γνωστού δημοσιογράφου, κατά την διάρκεια της οποία πέρασε μια απίστευτη ταλαιπωρία και για την οποία σημείωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

"17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011, ΣΤΗΝ 27η ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG VOLIOTAKI. ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!
ΤΟ ΑΝΤΙ-ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥΣ; Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: