15.2.11

Ο Άρης πάει για την υπέρβαση!


Ο Άρης αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι (19:00), στον πρώτο αγώνα για την φάση των «32» του Europa League.
Η μεγάλη ώρα έφτασε για τους κίτρινους και φοράνε το ευρωπαϊκό τους κουστούμι καθώς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα αντιμετωπίσουν μια από τις πιο πλούσιες ομάδες του κόσμου, την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης, εντός έδρας είναι ...



αήττητος από τις 6 Οκτωβρίου του 1968 όταν και είχε χάσει από την ουγγρική Ούιπεστ με 2-1. Από τότε – εδώ και 42 χρόνια δηλαδή- οι κίτρινη μετρούν στην έδρα τους μόνο νίκες η ισοπαλίες.
Στόχος του Άρη είναι ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πάει με ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό αγώνα στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ».

ΑΡΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-0


Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Διαιτητής: Μαγένκο (Ισπανία)

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Πρίττας, Φατί, Σακάτα, Τόχα, Νέτο, Μπομπαντίγια.

Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Μπόατενγκ, Κόλο Τουρέ, Ρίτσαρντς, Κολαρόφ, Γιάγια Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα, Ράιτ Φίλιπς, Τέβες, Ντζέκο.



PRE-GAME

*-Ο Κόκε έμεινε εκτός αποστολής του Άρη και έγινε έξαλλος μόλις έμαθε ότι δεν θα ξεκινήσει κόντρα στους Άγγλος. Στην συνέχεια έφυγε άρον-άρον από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Άρη. Στην συνέχεια επικοινώνησε με τη διοίκηση για να εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα! Προβλήματα λοιπόν για την ομάδα του Άρη, λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Πάντως, κύκλοι της ΠΑΕ υποστήριζαν ότι ο παίκτης επικαλέστηκε επισήμως... αδιαθεσία και αύριο οι δύο πλευρές θα τοποθετηθούν επισήμως.
www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: