28.2.11

ΝΔ: Σήμερα τα επίσημα στοιχεία για τα Media...


Σήμερα αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα, ο γαλάζιος εκπρόσωπος τύπου, τα στοιχεία αυτά τα οποία, σύμφωνα με τη Συγγρού, καταδεικνύουν τον άδικο τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα θέματα που αφορούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Στο στόχαστρο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα... βρεθούν για ακόμη μια φορά η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ για πρώτη φορά θα κατονομαστούν και ιδιωτικά ΜΜΕ. Τα παράπονα της ΝΔ, αφορούν τόσο την απουσία θεμάτων από δελτία (λ.χ. ομιλία Σαμαρά στην Κ.Ο. του κόμματός του, στο κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης), όσο και τον τρόπο παρουσίασης των προτάσεων του κόμματος, από τα Μέσα. Επί παραδείγματι, η ΝΔ, θεωρεί πως σχεδόν κανένα ΜΜΕ δεν ανέδειξε τις προτάσεις της νεολαίας της, για την Παιδεία, αλλά αντιθέτως όλοι αρκέστηκαν να παρουσιάσουν τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, που έδινε το "παρών" στην εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας.

Επίσης φέρεται να θεωρεί ότι τα αποσπάσματα, θέσεων και δηλώσεων, των στελεχών της που επιλέγονται από μερίδα των Μέσων δεν είναι αντιπροσωπευτικά ώστε να γίνει κατανοητή η εναλλακτική πρόταση της ΝΔ.

Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι χαρακτηρισμοί που θα αποδώσει ο Γιάννης Μιχελάκης στα ιδιωτικά μέσα και αν θα είναι τόσο οξύς, όσο και με τη δημόσια τηλεόραση. Ίδωμεν...
www.newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: