15.2.11

Από το οικονομικό εξαρτάται η συνέχιση της συνεργασίας Mega-Γρηγόρη...


Αν και έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις διερευνητικού τύπου μεταξύ Γρηγόρη Αρναούτογλου και Mega, επίσημα ακόμη οι δύο πλευρές δεν έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το πρόβλημα που θα κληθούν να απαντήσουν εν όψει της λήξης του συμβολαίου του παρουσιαστή, τόσο το κανάλι όσο και ο...
ίδιος, δεν είναι ούτε το πρόγραμμα που θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν ούτε η διάρκεια του νέου του συμβολαίου, αλλά το οικονομικό. Το μεγάλο κανάλι θα προτείνει στον Γρηγόρη να δεχθεί μια γερή μείωση των αποδοχών του, αρκετά πιο χαμηλή και από την τελευταία προσαρμογή που του έγινε πέρυσι, με αποτέλεσμα η συνέχιση ή όχι της συνεργασίας τους να εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από αυτό. Ο παρουσιαστής έχει ήδη δεχθεί τα πρώτα μηνύματα, ξέρει δηλαδή τις προθέσεις του καναλιού και ως εκ τούτου είναι προετοιμασμένος. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζει ακόμη είναι το ποσοστό μείωσης που θα του προταθεί. Άλλωστε το τελευταίο, θα είναι και το αντικείμενο της σκληρής διαπραγμάτευσης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες το «Money drop» θα συνεχίσει να προβάλλεται – εκτός απροόπτου – μέχρι και τις αρχές της επόμενης χρονιάς, δηλαδή μέχρι και τον Γενάρη του 2012.
enimerosi24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: