7.3.11

Η δεκαετία ’70 αναβιώνει στα ΜΜΕ; ...


Στις 4 το απόγευμα της Τρίτης θα συναντηθούν οι αντιπροσωπείες των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου και θα συναποφασίσουν για την μορφή που θα πάρουν οι κινητοποιήσεις.

Η πρόθεση που κυριαρχεί ανάμεσα στις συνδικαλιστικές Ενώσεις είναι να γίνουν απεργίες διαρκείας, με το ερώτημα να είναι ποια ακριβώς μορφή θα πάρουν.

Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που... βλέπουν την μαζική και μεγαλύτερη κινητοποίηση στον χώρο των ΜΜΕ που είχε γίνει την δεκαετία του ’70 στην Ελλάδα ως την αποτελεσματικότερη μέθοδο για να διεκδικηθούν και σήμερα τα αιτήματα, να αποτραπούν όσα δεινά έρχονται για τους εργαζόμενους.

Απ’ την άλλη επικρατεί και ο προβληματισμός για το αν μία τέτοια μαζική κινητοποίηση διαρκείας που για περίπου ένα μήνα θα μπλόκαρε την λειτουργία των ΜΜΕ, θα μπορούσε να είναι (με τα σημερινά δεδομένα) αποτελεσματική.
Τα πάντα θα φανούν σήμερα…

Συνεδριάζει και η ΕΣΗΕΑ…

Δεν είναι μόνο η συνάντηση των Ενώσεων των εργαζομένων στον χώρο του Τύπου που θα γίνει την Τρίτη και κυριαρχεί στον εργασιακό χώρο των ΜΜΕ. Περίπου την ίδια ώρα θα συνεδριάσει το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ που, επίσης, θα συζητήσει όλα τα εκκρεμή εργασιακά θέματα. Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί πως οι αποφάσεις που θα πάρουν οι Ενώσεις θα δεσμεύσουν την ΕΣΗΕΑ για τις όποιες αποφάσεις. Τέλος, να τονιστεί πως την Τετάρτη θα συνέλθει και το διασωματειακό.

Κακοκαιρία και …υποβάθμιση…

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας σήμερα και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων κυριαρχούν δύο θέματα. Αφενός η κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην χώρα μας και αφετέρου η υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας απ’ τον οίκο αξιολόγησης «Μούντις». Αύριο Τρίτη τα κανάλια, απ’ το πρωί, θα βρίσκονται επί ποδός για να καλύψουν τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Περιμένουν την ενημέρωση από Ευρωλίγκα

Η Nova και η ΕΡΤ περιμένουν την ενημέρωση απ’ την Ευρωλίγκα μπάσκετ για τον καθορισμό του τηλεοπτικού προγράμματος των πρώτων αγώνων των πλέι-οφ, φάση όπου θα πάρουν μέρος, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα ανακοινώσει η Ευρωλίγκα θα δείξει και το πώς θα μοιραστούν οι αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (με Σιένα και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα) ανάμεσα στο συνδρομητικό και την δημόσια τηλεόραση.
theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: