26.3.11

Οι... γενναίοι της Βουλής...

Πολλά είναι τα κυβερνητικά στελέχη τα οποία θα αψηφήσουν ενδεχόμενες αποδοκιμασίες και εκπροσώπησαν την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις.

Στα Γιάννενα βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού κ. Τηλέμαχος Χυτήρης. Στην Αρτα, η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου. Στην Πρέβεζα, ο...

ειδικός γραμματέας Δασών του υπουργείου Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμοργιαννιώτης, ενώ στην Ηγουμενίτσα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Τιμοσίδης.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ την κυβέρνηση στην Πάτρα εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου βρέθηκε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιάννης Ιωαννίδης.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανόλης Οθωνας, ενώ στα Χανιά την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του υπουργείου Θαλάσσιων Υποθέσεων Δημήτρης Χαλκιώτης.

Στις αυριανές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν δοξολογία και παρέλαση την κυβέρνηση στη Λαμία θα εκπροσωπήσει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρης Τασούλας και τη Βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Γιαννόπουλος.

Σε επίπεδο περιφέρειας στις εκδηλώσεις βρέθηκαν στελέχη της κυβέρνησης και συγκεκριμένα: στο Καρπενήσι ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θόδωρος Μπούφης, στην Αμφισσα ο υφυπουργός Υποδομών κ. Γιάννης Μαγκριώτης, στη Χαλκίδα η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κυρία Μιλένα Αποστολάκη, στη Λιβαδειά η γενική γραμματέας Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη και στη Θήβα ο γενικός γραμματέας Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δρυμούσης.

Ο Λαρισαίος υφυπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης εκπροσώπησε την κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στη Λάρισα.

Στην Κεφαλονιά την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ενώ τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: