6.3.11

Είναι καταστροφικό να συζητάμε για τους διαδόχους αυτή τη στιγμή...

Ο Δημήτρης Καρύδης, βουλευτής Α’ Πειραιά ΠΑΣΟΚ, μίλησε στο ράδιο Flash 960, για τα φαινόμενα αρρυθμίας της κυβέρνησης, καθώς εμφανίζονται υπουργοί να μην μιλούν ο ένας στον άλλον. «Πρέπει να έχει μια εικόνα συντεταγμένη και...

συνεκτική στα μάτια του κόσμου και στη συνείδησή του, γιατί όταν οι πολίτες βλέπουν τους υπουργούς να πλακώνονται μεταξύ τους πλέον μειώνεται και περαιτέρω η εμπιστοσύνη τους.»

«Το Εθνικό Συμβούλιο έγινε και κάτω από το βάρος της προηγούμενης βραδιάς που είχε υπάρξει μια αντιπαράθεση μεταξύ κορυφαίων υπουργών και βέβαια αυτό επηρέασε και την ψυχολογία αλλά και την ουσία της πολιτικής.

Είναι καταστροφικό να συζητάμε για τους διαδόχους αυτή τη στιγμή όταν η χώρα αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα, τεράστια και ο λαός και οι πολίτες από εμάς περιμένουν να έχουμε μια αποτελεσματική πολιτική και για την καθημερινότητα αλλά και για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολυτέλειες και όποιοι σκέφτονται έτσι κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Ζητώ ότι πρέπει να υπάρξει κοινός νους, να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των υπουργών που μπορεί να χειρίζονται από κοινού διάφορα θέματα και ειλικρινά πιστεύω ότι κανέναν δεν ενδιαφέρουν όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις αλλά τον ενδιαφέρουν οι λύσεις των προβλημάτων.

Δηλαδή το πιο απλό θα ήταν να κάτσουν κάτω σε ένα τραπέζι να συζητήσουν και να βρουν μια λύση για το πρόβλημα και να παλέψουν αυτό να γίνει πράξη.

Με τις δηλώσεις εκατέρωθεν και με αντιπαράθεση δυστυχώς δε λύνεται κανένα πρόβλημα. Πρέπει να έχει μια εικόνα συντεταγμένη και συνεκτική στα μάτια του κόσμου και στη συνείδησή του, γιατί όταν οι πολίτες βλέπουν τους υπουργούς να πλακώνονται μεταξύ τους πλέον μειώνεται και περαιτέρω η εμπιστοσύνη τους.»
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: