3.3.11

Μπουχτίσαμε...


Yes ήταν χάλια χθες η Eurovisionιακή βραδιά. Yes η διοργάνωση, η παραγωγή, η Αρώνη ως presenter τραγική. Boring και καταθλιπτικά. Μαύρα χάλια, ξεψυχισμένα και completely αδιάφορα. Όλα σωστά και εύστοχα. Αλλά; Νισάφι από το πρωί με το μπούρου μπούρου σε όλες τις εκπομπές! Βαρέθηκε η ψυχή μας!
Κάποιο παράπονο; Δεν μπορεί!
Το...

απόλυτο αστείο, στην «Πρωινή Μελέτη». Είχαν στο πλατό την διαγωνιζόμενη Αντιγόνη Ψυχράμη και την βομβάρδιζαν την singer, με το ζόρι να της εκμαιεύσουν σπόντες για την συνάδελφο της Νίκη Πόντε! Αυτή να μην τους λέει το nothing σε μπηχτή και στο τέλος να την ρωτάνε σχεδόν απηυδισμένα «Όλα ήταν τέλεια;»! For sure οι λήψεις ήταν ok; Ε, μα δεν μπορεί σου λέει! Κάποιο παράπονο που δεν το έχεις σκεφτεί!

Υ.Γ. Αφασία και με τον χορογράφο του γκρουπ τριημιτόνιο που έβγαλαν σε λινκ. Αυτός να μπουμπουνάει «δεν πειράζει» και τούτοι με το στανιό!

Χιλιομετρικές διευκρινίσεις
Δολοφονική ατάκα της ηθοποιού Μπέσυς Μάλφα που ήταν και στην χθεσινή Eurovisionιακή κριτική επιτροπή. Την έβγαλαν σε τηλεφωνική στο «Πρωινό mou», την ρώταγαν διάφορα, απάνταγε μετρημένα τούτη, κάποια στιγμή θα την έκλειναν. «Θέλετε να με κλείσετε γιατί δεν το κιτρινίζω;» τους μπουμπουνάει και τους ήρθε ο sky σφοντύλι!

Υ.Γ. Θεϊκή και η ατάκα που ακολούθησε, αφού προφανώς συνήλθε, του Λιάγκα. «Μακριά από εμάς ο κιτρινισμός!»… Μην το συζητάς presenter μου! Μιλάμε για αλάργα!

Έχουμε και το comebackι στην ενημέρωση μην ξεχνιόμαστε
«Έχω αισθανθεί σαν την Λένα Αρώνη» ένιωσε την ανάγκη να εξομολογηθεί ο Γιώργος Καραμέρος την ώρα που είχαν πιάσει το θέμα Eurovision και έκαναν λόγο για ενοχική παρουσίαση από την presenter. Με ποια έννοια το εκσφενδόνισε; Του να μην αισθάνεσαι καλά με αυτό που παρουσιάζεις!

Κομβικές διαφοροποιήσεις
Στο μεταξύ να αναφέρουμε ότι απέδωσε η χθεσινή τους πρωτοβουλία για άλλη μια φορά να ξεχωρίσουν στην θεματολογία τους και να το πάνε ενημερωτικά. Στην έναρξη τους και για μπόλικη ώρα ασχολήθηκαν με το τραγικό αστυνομικό, κάτι που έπραξαν και today με μηνύματα του αδερφού από Facebook, κουβέντα και συνδέσεις… Subject που σου τραβάει δεν το αλλάζεις!
Το θερμοσίφωνα τον έκλεισα;
Και now, η είδηση. Τι έκανε χθες βράδυ η Σκορδά και έχασε την έναρξη της Eurovision με αποτέλεσμα να πιαστεί αδιάβαστη σε θέμα σχετικό, στην τηλεφωνική τους επικοινωνία με τον father του Λούκα Γιώρκα; «Μπάνιο» αποκάλυψε ο husband της today και την δικαιολόγησε! Αυτά είναι τα benefits τού να ξεφουρνίζεις εκπομπή με το family σου!

Και να φανταστείς φλούφλη είχε πει η Σκορδά τον Λιάγκα!
Το νου σου Αντώνη Σρόιτερ! Η Ναταλία Γερμανού σού έρχεται! Σε εμφάνιση της today στο Πρωινό mou, της έλεγε ο Λιάγκας ότι δεν μπορεί να την φανταστεί με έναν «φλούφλη» και έπεσε από Ουγγαρέζο η ιδέα του άνκορμαν στον Alpha, αν θα τον καλοέβλεπε. Βεβαίως, ανοιχτή η presenter, αλλά μετά από 8-10 μήνες να χαρεί ο άνθρωπος λέει πρώτα την freedom του!

Υ.Γ. Στα highlights της κουβέντας η full of στοχασμό δήλωση Λιάγκα «Ναι ο Σρόιτερ δεν είναι φλούφλης όντως…» υπονοώντας το αντίθετο για όλους τους υπόλοιπους της τηλεόρασης!

Γιώτα Δημητρακοπούλου eneimerosi24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: