21.3.11

Κόβουν τους μισθούς των Ελλήνων δασκάλων στην Αίγυπτο!..


Απίστευτο! Βρήκαν την ευκαιρία με τα πρόσφατα γεγονότα της Αιγύπτου για να κόψουν τους μισθούς των Ελλήνων εκπαιδευτικών που εργάζονται εκεί.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Εκπαιδευτικών Καΐρου, σε ψήφισμα που έχει αποστείλει, καταγγέλλει ότι...
άδικα κόπηκε μέρος των αποδοχών τους την περίοδο που η χώρα συγκλονίστηκε από τα γεγονότα της επανάστασης και κατά την οποία τα ελληνικά σχολεία παρέμειναν κλειστά.

Στο ψήφισμα που αποστέλλουν προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και την αναπληρώτρια υπουργό Φώφη Γεννηματά, εξηγούν τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να υπάρξει μείωση των αποδοχών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό στο οποίο αναφέρονται οι εκπαιδευτικοί είναι περίπου 500 ευρώ.

"Σας υπενθυμίζουμε ότι τις ημέρες εκείνες βρεθήκαμε σε κίνδυνο και ότι η κατάσταση στο Κάιρο είναι ακόμα αρκετά επικίνδυνη, με ισχύ στρατιωτικού νόμου, νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, συμμορίες κακοποιών που επιτίθενται σε μεμονωμένα άτομα και σπίτια, συμπλοκές με νεκρούς κ.λπ. Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα καταβολής ολόκληρου του επιμίσθιου για τις μέρες που οι εκπαιδευτικοί ήταν στην Ελλάδα. Η τυχόν περικοπή μας φέρνει σε δύσκολη οικονομική θέση και απαξιώνει το επιπλέον έργο που προσφέρουμε", όπως κατά λέξη λένε στην επιστολή τους.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz
Αναρτήθηκε από tsiliadoros

Δεν υπάρχουν σχόλια: