4.4.11

Ξανά με πρόγραμμα το Alter...


Φως αρχίζει να φαίνεται στο μέλλον του τηλεοπτικού καναλιού Alter, αφού από το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισαν κανονικά τα ζωντανά προγράμματα του καναλιού.

Μετά τη συνέλευση που έκαναν την Παρασκευή το απόγευμα, οι τεχνικοί αποφάσισαν στην πλειοψηφία τους να αναστείλουν την επίσχεση εργασίας με αποτέλεσμα τεχνικοί και δημοσιογράφοι να ... επιστρέψουν ζωντανά στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση όλα τα προγράμματα θα ξεκινήσουν κανονικά όπως και ο Γιώργος Αυτιάς που θα ξανακάνει εκπομπή μετά από καιρό αύριο το πρωί.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την περιπέτεια που περνάει το κανάλι του Μπουρναζίου και αποκάλυψε ότι ο «αντίπαλος » του στην πρωινή ζώνη Δημήτρης Καμπουράκης του τηλεφώνησε για να μάθει τις εξελίξεις και να συμπαρασταθεί στις δύσκολες ώρες που περνάνε αυτός και οι συνεργάτες του.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Αυτιάς στην εφημερίδα Espresso: «Με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αν και κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι υπάρχει αντιπαλότητα λόγω της AGB, μας δένει μια γλυκιά ανάμνηση και φιλία από την εποχή του ΑΝΤ1. Η στάση του με συγκίνησε ιδιαίτερα. Οι λίγες κουβέντες που ανταλλάξαμε στο τηλεφώνημα που μου έκανε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μου. "Γιώργο, είμαστε μαζί σου" ήταν η πρώτη κουβέντα του. Από την μεριά μου του ευχήθηκα να μη βρεθεί ποτέ στην θέση που είμαστε εμείς».
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: