19.4.11

Γέννησε η Φαίη Σκορδά! ...

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο σήμερα η Φαίη Σκορδά που απ' ό,τι λέγεται της μοιάζει κιόλας.

Η παρουσιάστρια από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας πήγαινε καθημερινά στο...

Πρωινό mou πανέτοιμη, ψυχολογικά όσο γίνεται, αλλά και πρακτικά για την μεγάλη ώρα καθώς το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα του μαιευτηρίου πάντα και παντού την ακολουθούσε. Βέβαια , ο Λιάγκας Junior δεν τους έκανε την τιμή τόσο γρήγορα μιας και η Φαίη έπρεπε να περιμένει να πάρει όλο το μήνα έχοντας πιθανή ημερομηνία τοκετού τις 18 Απριλίου.

Σήμερα, Τρίτη 19 Απριλίου, ο Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε το ραδιοφωνικό σταθμό Real FM που εργάζεται, πως dεν θα μπορέσει να είναι στη θέση του δίπλα στην Ελεάννα Τριφύδου γιατί θα έπρεπε να βρίσκονται με τη Φαίη στο μαιευτήριο.

Έτσι, η Φαίη από το πρωί είναι στο μαιευτήριο "Γαία" με τον σύζυγό της αλλα και τους γονείς της που έχουν κατέβει από το Κιλκίς. Η παρουσιάστρια έκανε τον ορό για να προκληθούν τεχνητοί πόνοι και στις 18.00 περίπου, έφερε στη ζωή , με φυσιολογικό τοκετό, ένα αγοράκι βάρους 3,500 κιλών.

Ο μικρός, όπως είχαν πει οι γονείς, θα πάρει το όνομα του από τον πατέρα του Γιώργου Λιάγκα, Γιάννη.

Ευτυχισμένοι η μανούλα Φαίη και ο χαζομπαμπάς Γιώργος υποδέχτηκαν το παιδάκι τους και ανυπομονούν να γυρίσουν στο σπίτι τους με το νέο Σκορδαλιαγκάκι τους! ...

ishow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: