21.4.11

Διαφήμιζε χασίς με ... φυλλάδια!...


Χειροπέδες σε πατέρα και τους τρεις γιους του, για σωρεία νομικών παραβάσεων, πέρασαν αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου, ενώ αναζητείται ο τέταρτος γιος.

Όλα ξεκίνησαν από έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο εκ των αδελφών, ηλικίας 31 και 33 ετών. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι οι... δύο άνδρες διακινούσαν ναρκωτικά με τη χρήση φορτηγού αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε, προχθές το βράδυ, περίπου στις 21.30, στις Γούβες του δήμου Χερσονήσου, στο ύψος της αμερικάνικης βάσης. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και προς έκπληξή τους είδαν τον 31χρονο να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να πετάει λίγο παραπέρα, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μ,β.102 γρ, η οποία ανευρέθηκε και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που έγινε στον 31χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο ενώ στην κατοχή του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα στο σπίτι του 31χρονου δε βρέθηκε τίποτα, όμως η έρευνα συνεχίστηκε στο σπίτι του 33χρονου και στο πατρικό σπίτι των ανδρών, στο Καλό Χωριό, όπου τα δύο από τα τέσσερα αδέρφια μένουν με τον 61χρονο πατέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: