3.4.11

Παλεύει με τις ψευδαισθήσεις ο Πεταλωτής ...


Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας στα όσα αναφέρει ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Α. Σαμαράς σε συνέντευξή του, καθώς και στην ομιλία του προς τους προέδρους των ΝΟΔΕ, χαρακτήρισε «ως άλλη Κασσάνδρα» τον Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι... προεξοφλεί την αποτυχία του Μνημονίου.

Το είπε και στην ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς – και επιβεβαιώθηκε και πάλι – ότι ακόμη και μέσα στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν τώρα πια ότι το Μνημόνιο απέτυχε, εκτός φυσικά από την ίδια την κυβέρνηση.

Συνέχισε ο κ. Πεταλωτής και τόνισε «Κυβέρνηση και πολίτες προχωράμε με συνέπεια, σχέδιο, δουλειά και όραμα στην έξοδο από την κρίση», ενώ κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά για …ψευδαισθήσεις.

Αυτές τις ψευδαισθήσεις μάλλον μοιράζονται πολλοί στην πολιτική και ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ. Ψευδαισθήσεις όμως δεν λείπουν και από την ίδια την κυβέρνηση.

Όταν ο κ. Πεταλωτής πιστεύει ότι … «κυβέρνηση και πολίτες προχωράμε με συνέπεια…(;)», προφανώς η μνήμη του είναι επιλεκτική όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις και στην αποδοχή που έχει η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και του Μνημονίου από το λαό. Επίσης ο κ. Πεταλωτής εκτιμά ότι η κυβέρνηση προχωρά με… όραμα (;)!

Φαίνεται ότι δεν θα πρόλαβε τις αποκαλύψεις τους WikiLeaks που μιλούσαν για αμφιβολίες που εξέφραζαν αξιωματούχοι της ΕΚΤ για το εάν η Ελλάδα θα τα καταφέρει, ή δεν διάβασε τα δημοσιεύματα του Economist, του Spiegel κ.ά, που μιλούν για άμεση αναδιάρθρωση του χρέους.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: