23.5.11

Οι καναλάρχες δεν θέλουν την επιβίωση του Alter...


Η απόφαση καναλαρχών και εκδοτών είναι ξεκάθαρη, με κανέναν τρόπο δεν θέλουν τη σωτηρία του Alter. Αν και κανείς δεν μπορεί να τους «κατηγορήσει» για τις εξελίξεις στο κανάλι, με τον τρόπο τους πιέζουν την αγορά και τους... παράγοντες που εμπλέκονται στην ιστορία, να βάλουν ταφόπλακα στον σταθμό. Τα κέρδη που θα αποκομίσουν από την διαφήμιση είναι τεράστια, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι φεύγοντας από τη μέση το Alter καλύπτουν τη ζημιά που υπέστησαν το προηγούμενο διάστημα από την πτώση της διαφήμισης και τη μείωση των εσόδων τους. Υπολογίζεται ότι θα καλύψουν τουλάχιστον το 80% των απωλειών τους.

Βαδίζουμε ολοταχώς για 3 κανάλια
Επίσης είναι γεγονός ότι αν ήθελαν να μείνει στο παιχνίδι το Alter θα το κρατούσαν, όπως κρατούν και τις χρεωμένες εφημερίδες τους οι εκδότες. Άλλωστε σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς οι ζημιές που έχουν τα τρία μεγάλα συγκροτήματα Τύπου, συνιστούν μαζί ένα νέο μικρό Alter!
Στόχος τους όμως είναι το ξεκαθάρισμα και οι γνωρίζοντες τις προθέσεις των καναλαρχών μιλούν ότι η τηλεοπτική αγορά θα μείνει με τρία κανάλια.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: