31.5.11

Bεντέτα με Σαμαρά ανοίγουν οι οπαδοί του ΟΦΗ! ...

Kάποιοι... απρόσκλητοι επισκέπτες απειλούν να τινάξουν στον αέρα την αυριανή επίσκεψη του Α. Σαμαρά στο Ηράκλειο και την ομιλία που έχει προγραμματίσει να εκφωνήσει ο πρόεδρος της ΝΔ στην κεντρική πλατεία της πόλης. Πρόκειται για τους...

οπαδούς του ΟΦΗ, οι οποίοι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους για την μη αδειοδότηση της ομάδας τους -γεγονός που την καταδικάζει να παραμμείνει στην football league- έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν αύριο στην πλατεία Ελευθερίας προκειμένου να εκφράσουν την οργή τους στον πρόεδρο της ΝΔ. Μάλιστα, όπως λένε στην σχετική ανακοίνωσή τους, είναι αποφασισμένοι να δείξουν την οργή αυτή σε όλους του εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου (ντόπιους και μη) που θα πατήσουν το πόδι τους στην πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του ΟΦΗ:

"Μιας πιάνει κατάθλιψη όταν μετράμε το πόσα πολλά μας έχετε κάνει. Μας κλείσατε τα φώτα, μας σφάξατε με ένα συγνώμη, μας χτυπήσατε στα Γιάννενα και τώρα με το έτσι θέλω δεν εξετάζετε καν δευτεροβάθμια τον φάκελο μας. Σας είχαμε προειδοποιήσει πάρα πολλές φορές πως την οργή του κόσμου δεν μπορεί να την ελέγξει κανείς. Προβλέπουμε ότι δεν έχετε δει ακόμα τίποτα από αυτά που θα ακολουθήσουν.

Να μην τολμήσει να κατέβει κανείς από τους 300, μέχρι να αποκατασταθεί η έννομη τάξη στην ΕΠΟ. Αρχή από τον Κο. Σαμαρά αύριο, θα βρισκόμαστε στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19:00. Ό,τι αποτελέσματα είχε η βουλευτική ασυλία στην δημόσια ζωή και στο κοινωνικό σύνολο άλλα τόσα έχει και η ασυλία των αλογομούρηδων σας.

Επιβάλετε αυτοδιοίκητο στην ΕΠΟ? Επιβάλουμε αυτοδιοίκητο στις ζωές μας και στην Κρήτη μας" ...

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: