31.5.11

Για να «ζήσετε» όπως δεν έχετε ξαναζήσει!...


Το ταξίδι στην ανοιχτή θάλασσα, σε ένα σκάφος, όπου προσφέρεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μάθουν τα μυστικά της ιστιοπλοίας από τον Ολυμπιονίκη Τάκη Κουλιγκά και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Αιμίλιο Παπαθανασίου, είναι η ...καλύτερη πρόκληση του καλοκαιριού.
Η ιστιοπλοία, κατ’ εξοχήν άθλημα συνεργασίας, προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν κοινωνικές σχέσεις και φιλίες και η Σχολή Ιστιοπλοίας Ανοιχτής Θάλασσας είναι εδώ, με δίμηνα μαθήματα, νυχτερινές πλοηγήσεις και ολοήμερα εκπαιδευτικά ταξίδια για όλους όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα ή απλώς να περάσουν μέρος από τον ελεύθερο χρόνο τους με ένα ιστιοπλοικό σκάφος που θα τους ταξιδέψει στα νησιά και τις πανέμορφες ελληνικές ακτές.
Θα ζήσετε με κάθε αίσθηση σας όσα δεν έχετε ξαναζήσει καθώς η ιστιοπλοία στην ανοιχτή θάλασσα σε διασκεδάζει αλλά παράλληλα σε κρατά σε ετοιμότητα και σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις αντοχές σου αλλά και να φθάσεις τα όρια σου, όπως εσύ ο ίδιος τα έχεις θέσει, ζώντας συναρπαστικές στιγμές αρχικώς ως πλήρωμα σε αγώνες και στη συνέχεια ως κυβερνήτης.

Η ‘’καρδιά’’ της Σχολής Ιστιοπλοίας Ανοιχτής Θάλασσας όπως και του ιστιοπλοικού τμήματος του Ολυμπιακού, είναι στις εγκαταστάσεις του στο Μικρολίμανο, εκεί όπου προσφέρεται και διασφαλίζεται η άθληση σε ασφαλείς και προστατευμένες συνθήκες, σε ένα τμήμα που ουσιαστικά ανασυστάθηκε από την τέφρα του αν και είχε μείνει μόνο με έναν ενεργό αθλητή, τον Αιμίλιο Παπαθανασίου, ο οποίος σήμερα διδάσκει τα μυστικά του αθλήματος σε όσους και όσες θέλουν να ακολουθήσουν το δικό του δρόμο.

Το τμήμα ιστιοπλοίας του Ολυμπιακού βασίζεται κυρίως σε αθλητές και αθλήτριες που προέρχονται από τη δική του Σχολή.
Η ατμόσφαιρα στο ιστιοπλοικό τμήμα του Ολυμπιακού είναι οικογενειακή. Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο τμήμα, ενισχύουν την προσπάθεια που γίνεται.

Ο κ. Σταύρος Φαφαλιός, πατέρας ενός από τους νέους ταλαντούχους ιστοοπλόους του Ολυμπιακού, επισημαίνει.
‘’ Η ιστιοπλοία δεν είναι προβεβλημένη ως άθλημα αλλά θα έπρεπε…Τα παιδιά μαθαίνουν τους κανόνες όχι μόνο της άθλησης αλλά και της επιβίωσης μέσα στη θάλασσα και καταλαβαίνουν ότι πρέπει να παλέψουν μόνα τους. Μαθαίνουν να αγαπούν τη θάλασσα και εξοικειώνονται με το υγρό στοιχείο’’.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για την Σχολή Ανοιχτής Θάλασσας και το τμήμα ιστιοπλοίας του Ολυμπιακού είναι τα 210-4134674, 697730504.
Το mail επικοινωνίας είναι το osfpsail@otenet.gr
olympiacos24

Δεν υπάρχουν σχόλια: