26.5.11

So, it begins!...


Η ενδέκατη σειρά τελικών στην Α1 μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ξεκινάει απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με οδηγό την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο που ... συνεπάγεται πλεονέκτημα έδρας, τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς φέτος και φυσικά την κατάκτηση του κυπέλλου, ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια που θα κάνει, ώστε να πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα έπειτα από 14 χρόνια.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του, τους Σπανούλη, Τεόντοσιτς και Γκόρντον οι οποίοι ξεπέρασαν τα όποια προβλήματά τους. Ως εκ τούτου ο Σέρβος κόουτς θα δει στο απουσιολόγιο τα ονόματα των Βασιλοπουλου και Νεστέροβιτς που απουσιάζουν εδώ και καιρό.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν, πως για πρώτη φορά, ο αντίπαλος είναι τόσο αποφασισμένος, σκέψη που προκύπτει από το γεγονός πως οι "πράσινοι" δεν έχουν νικήσει τους "ερυθρόλευκους" φέτος. Κατά συνέπεια οι παίκτες του Ομπράντοβιτς θα επιχειρήσουν να σπάσουν την έδρα του Ολυμπιακού για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους, να φτάσουν στο 32ο πρωτάθλημά της ιστορίας τους και 9ο συνεχόμενο.

Η μοναδική απουσία για τον "Ζοτς", θα είναι αυτή του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος χτύπησε στην ωμοπλάτη στο 3ο παιχνίδι των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής φόργουορντ θα κάνει αγώνα, ώστε να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ. Διαιτητές της θα είναι Σχινάς, Αναστόπουλος και Σώμος.
Ακολουθήστε μας στο twitter και βρείτε μας στο facebook για άμεση ενημέρωση, αφιερώματα, βίντεο & μεταδόσεις!
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: